Magnefique | C-Shape

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Kunstgras: C-shape! Vroeger verafschuwde iedereen kunstgras door de neppe uitstraling ervan, maar kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden. Ook op het gebied van kunstgras blijven er ontwikkelingen plaatsvinden, waardoor kunstgras telkens weer verbeterd wordt. C-shape is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Kunstgras. Wat houdt deze nieuwste vorm van kunstgras precies in?  

Soorten C-shape kunstgras

In C-shape zijn er ook nog verschillende soorten kunstgras. Zo is er C-shape kunstgras in verschillende prijsklassen. Kunstgras Lounge C-shape is gemaakt van C-shape garen met de hoogste kwaliteit. De kunstgrasvezels zijn dik, stevig en het kunstgras bevat 4 kleuren, waardoor dit kunstgras niet meer van echt te onderscheiden is.

Promo C-shape

C-shape garen

C-shape garen is helemaal nieuw in de kunstgras branche. C-shape garen is kwalitatief garen dat ervoor zorgt dat het gras direct overeind veert als het wordt plat gelopen. Door C-shape garen neemt het kunstgras dus meteen weer de oude vorm aan. Hierdoor blijft het kunstgras altijd mooi en hoef je het niet meer op te borstelen, zoals bij andere soorten kunstgras garen. Zelfs als je er net overheen hebt gelopen, veert het kunstgras weer omhoog.

Perfect voor kinderen

Een ander voordeel van C-shape garen is dat het erg zacht aanvoelt en dus heel prettig is voor kinderen die op het kunstgras spelen, maar ook voor je eigen voeten of huisdieren. Spelen, vallen of slidings maken op het kunstgras is geen probleem en zal de huid veel minder beschadigen dan bij andere kunstgras soorten of echt gras. C-shape garen is daarom huidvriendelijk en het is zeer prettig om met blote voeten op het gras te lopen. Het voelt bijna net zo zacht aan als een vloerbedekking in een slaapkamer.

Voordelen

C-shape kunstgras heeft nog veel meer voordelen. Zo heeft het kunstgras met C-shape garen een zeer natuurlijke uitstraling en is nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Deze natuurlijke uitstraling komt door het aantal kleuren garen dat wordt gebruikt. Bij C-shape kunstgras zijn dit standaard 2 of 4 kleuren. Deze meerkleurigheid zorgt ervoor dat het kunstgras niet van echt gras te onderscheiden is, omdat echt gras ook nooit één kleur groen is.

Kunstgras van C-shape garen houdt tevens 20% minder warmte vast dan ander kunstgras, wat zorgt voor koel gras onder kindervoetjes, je eigen voeten of poten van huisdieren. Niets is lekkerder dan met blote voeten barbecueën op het kunstgras of spelen met de kinderen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gras te warm is. Daarnaast is C-shape garen twee keer zo sterk als ander kunstgras garen en is het UV bestendig.