Kunstgras tuin

Met kunstgras in de tuin kan je iedere dag genieten van een prachtig strak groen gazon. Het is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig aan te leggen.

Onderhoudsvrij groen in de tuin met kunstgras

Wil je graag genieten van een prachtige tuin, maar niet al te veel tijd kwijt zijn aan onderhoud? Wil je dat je gazon er elk jaargetijde mooi bij ligt en houd je niet van maaien? Dan is kunstgras dé oplossing voor jou! Kunstgras in de tuin is netjes, onderhoudsvriendelijk, ziet er altijd goed uit en is ook nog eens heel duurzaam.

Kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin wordt steeds populairder, en dat is heel begrijpelijk: het biedt veel comfort en dankzij moderne technieken is het nauwelijks van echt te onderscheiden. Kunstgras is er in vele soorten: van sterk sportgras dat tegen een stootje kan tot gekleurd kunstgras voor een extra bijzondere look. Waar je je tuin ook voor gebruikt, er is altijd wel een soort kunstgras die er bij past!

Aangezien kunstgras in elke vorm gesneden kan worden, past het in elke tuin en in elk ontwerp. Of je nou een hele tuin wilt bedekken of alleen een klein speelstukje, alles is mogelijk. Ook heuvels of juist kuilen zijn geen enkel probleem. Kunstgras is de ideale oplossing voor tuinen die bijvoorbeeld te weinig zon hebben voor gewoon gras maar ook voor speelveldjes die intensief gebruikt worden.

Voordelen kunstgras

Het belangrijke voordeel van kunstgras in de tuin hebben we al benoemd: je hoeft het bijna niet te onderhouden. Kunstgras hoeft niet gemaaid of bemest te worden, het ligt altijd netjes en er komen geen kale plekken in. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe wat bladeren wegvegen. Verder kun je er gewoon van genieten!

Een ander groot voordeel is de duurzaamheid van kunstgras. Met minimaal onderhoud blijft kunstgras zeker 10 jaar goed, voor sommige soorten kan dit zelfs oplopen tot 20 jaar of meer. Zo is kunstgras dus een investering waar je lange tijd veel plezier van hebt.

Let er wel altijd op dat je kiest voor een grassoort die past in jouw tuin. Je kunt vooraf altijd een staal aanvragen, zodat je weet hoe een bepaalde variant er in het echt uitziet. Door de juiste kleur en soort te kiezen, verzeker je jezelf ervan dat je precies in je tuin past!

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle