Partner

Kunstgrasnet.nl

Kunstgrasnet is de goedkoopste leverancier van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. Door groot in te kopen, is kunstgras bij Kunstgrasnet 40% goedkoper. Kunstgras heeft meer dan 40 soorten kunstgras in het assortiment, in verschillende vormen, maten, kleuren, structuren en prijsklassen. Zo heeft Kunstgrasnet altijd de juiste soort kunstgras voor jouw tuin, balkon of dakterras dat past bij bijvoorbeeld een hond, kinderen of een zwembad.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kunstgrasnet.nl

Kunstgras terras

Genoeg van onkruid weghalen tussen de tegels, verzakkende stenen en andere typische terrasproblemen? Overweeg dan eens om een kunstgras terras te plaatsen!

Voordelen van kunstgras op het terras

Kunstgras aanleggen op (of om!) het terras heeft veel voordelen. Met kunstgras heb je namelijk de perfecte combinatie te pakken van de voordelen van steen én gras. Kunstgras voelt aan je voeten heerlijk zacht aan, net als echt gras, maar het is ook glad, strak en 'schoon', net als tegels. Bovendien is het duurzaam; je krijgt er geen kale plekken in en hoeft niet bang te zijn voor slijtage.

Kunstgras vraagt vrijwel geen onderhoud, net als een stenen terras. Alleen af en toe de bladeren van het kunstgras bezemen en een eventuele vlek er uit boenen is voldoende om jarenlang te genieten van je mooie terras. Omdat kunstgras zachter is dan stenen is het voor kinderen en huisdieren ook nog eens prettiger om op te spelen.

Positieve eigenschappen

Daarnaast bestaat kunstgras in verschillende kleuren en stijlen. Ben je gehecht aan een mooi contrast tussen je terras en de rest van je tuin? Overweeg dan eens gekleurd kunstgras te plaatsen. Een zilveren of grafieten kleur kan heel mooi op een terras passen. 

Wel is het belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig kunstgras. De meeste moderne kunstgrassen zijn ingeweven met verschillende kleuren draden, waardoor ze een heel natuurlijke uitstraling krijgen. Bekijk vooral eens de verschillende soorten kunstgras!

Veel gestelde vragen over kunstgras terrassen

Meer lezen over
'Kunstgras terras'?

meer van deze professional

Magnefique | C-Shape

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Kunstgras: C...

Kunstgras de Luxe

Het moderne kunstgras is bijna niet van echt te ondersc...

Sport kunstgras

Kinderen zijn dol op buiten spelen, helemaal op het gra...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.