Partner

Kunstgrasnet.nl

Kunstgrasnet is de goedkoopste leverancier van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. Door groot in te kopen, is kunstgras bij Kunstgrasnet 40% goedkoper. Kunstgras heeft meer dan 40 soorten kunstgras in het assortiment, in verschillende vormen, maten, kleuren, structuren en prijsklassen. Zo heeft Kunstgrasnet altijd de juiste soort kunstgras voor jouw tuin, balkon of dakterras dat past bij bijvoorbeeld een hond, kinderen of een zwembad.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kunstgrasnet.nl

Kunstgras dakterras

Op een dakterras met kunstgras kan je heerlijk kunnen genieten van de zon en je blote voeten in het natuurgetrouwe kunstgras!

Jarenlang plezier van een groen dakterras met kunstgras

Een dakterras is een fijne toevoeging aan een appartement of huis: een lekkere plek om van de zomer te genieten. Helaas kan het al snel wat kaal ogen, omdat veel dakterrassen met stenen of beton zijn bedekt. Gelukkig is er meer dan genoeg wat je daar aan kan doen. Je kunt het bijvoorbeeld voorzien van kunstgras!

Kunstgras op je dakterras: het hele jaar genieten

Kunstgras op je dakterras verbergt niet alleen de grijze stenen maar geeft het ook een natuurlijke look. Kunstgras is duurzaam en makkelijk te onderhouden; het hoeft alleen af en toe geborsteld te worden. Het kan tegen een stootje en ook regelmatig gebruik is geen enkel probleem: nodig gerust de buren uit voor een barbecue.

Een kunstgras dakterras geeft je dakterras niet alleen een groene uitstraling, maar ligt er ook in elk jaargetijde mooi bij. Als je het combineert met mooie potplanten of een mooie tuinmeubelset dan heb je een stralend dakterras waar je heerlijk van de zomer kunt genieten!

Chill op je dakterras

Ben je benieuwd welk kunstgras geschikt is voor je dakterras? Bekijk dan bijvoorbeeld eens het type Chill. Dit kunstgras heeft de perfecte prijs/kwaliteitverhouding en is zacht en stevig met een zeer natuurlijke uitstraling. Wil je het zelf ervaren? Vraag eens een staal aan!

Goede investering

Kunstgras op je dakterras is een goede investering. Je kunt rekenen op jarenlang plezier, zonder dat je het hoeft te onderhouden. Dit is zeker het geval als je ervoor zorgt dat het gras netjes ligt. Je kunt kunstgras zelf aanleggen maar je kunt het ook laten leggen. Waar je ook voor kiest, je dakterras zal zeker opfleuren van het kunstgras.

Veel gestelde vragen over kunstgras dakterrassen

Meer lezen over
'Kunstgras dakterras'?

meer van deze professional

Kunstgras tuin

Met kunstgras in de tuin kan je iedere dag genieten van...

Grastapijt

Je wilt je tuin een opknapbeurt geven en denkt erover o...

Kunstgras terras

Genoeg van onkruid weghalen tussen de tegels, verzakken...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.