Kunstgras Balkon

Kunstgras is de perfecte basis voor uw balkon. Weg met het saaie beton. U tovert uw balkon eenvoudig om in een sfeervolle ruimte door er kunstgras op te

KUNSTGRAS OP BALKON OF TERRAS

Kunstgras is de perfecte basis voor uw balkon. Weg met het saaie beton. U tovert uw balkon eenvoudig om in een sfeervolle ruimte door er kunstgras op te leggen. Uw kunstgras balkon ziet er trendy uit met zo’n mooi grastapijt. Royal Grass kunstgras is de ideale groene vloerbedekking waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Omdat de ondergrond van een balkon meestal vlak is (beton of tegels), is het leggen van kunstgras erg eenvoudig. Meestal kunt u het balkon kunstgras uit één stuk bestellen, dan hoeft u het alleen maar uit te rollen. Houdt u wel in de gaten dat het beton waarover het kunstgras komt te liggen zeer vlak is.

 

ZORG VOOR EEN GOEDE WATERAFVOER

Het is belangrijk dat de waterafvoer goed is. Het is niet goed voor het kunstgras als de onderkant nat blijft. Drainagetegels zijn een ideale ondergrond. Waar u wel goed op moet letten als u kunstgras over tegels wilt leggen, is dat ze vlak liggen en er geen grote voegen zijn. Als de tegels ongelijk liggen dan ziet u dat door het grastapijt heen. Hetzelfde geldt voor het aanleggen van kunstgras over hout of over vlonders. Ook moet u er rekening mee houden dat hout onder kunstgras niet goed kan drogen en dus kan verrotten (als het geen hardhout is).

PERFECT VOOR TERRASSEN

Een patio is een leefruimte buitenshuis, vaak grenzend aan uw huis en tuin. Normaal gesproken wordt een patio veelvuldig gebruikt voor een ontspannen samenzijn met familie en vrienden. Patio’s zijn meestal gemaakt van een verharding; geplaveid, gemaakt van beton, grind, tegels of andere materialen. Kunstgras is zeer geschikt voor een patio. Het kan veilig worden gebruikt en zorgt voor een vriendelijke en ontspannen sfeer.