Kunstgras advies op maat

Geen tuin is hetzelfde. Als je je tuin gewoon wilt opknappen, dan vraag je hiervoor meestal advies aan bij een hovenier.

Showtuin

Ook als je gaat voor kunstgras, is het handig om advies op maat te vragen. Veel kun je zelf doen, denk aan het kiezen van de juiste kleur met behulp van een staal of het vinden van de juiste variant voor jouw specifieke doel. Als het echter gaat om grote oppervlakken of een speciale indeling, kan het fijn zijn om advies te krijgen van een professional. Die komt bij je langs en helpt je met het maken van de juiste keuzes.

Als je helemaal een goed beeld wilt krijgen van de mogelijkheden, dan is een bezoek aan de Showtuin een aanrader. Hier kun je verschillende soorten kunstgras in het echt zien. In de Showtuin is rekening gehouden met elk budget; grassoorten in alle prijsklassen zijn hier te bewonderen. Doordat elke grassoort over tenminste 100 vierkante meter is aangelegd, krijg je echt een goede indruk van de kleur en de uitstraling in de buitenlucht.

Zelf plaatsen of laten aanleggen

Heb je een mooie soort kunstgras gekozen? Dan hoef je alleen nog te bedenken of je het zelf gaat aanleggen of dat je het laat aanleggen. Met de juiste leginstructies kun je zelf heel ver komen. Ook kun je afspreken dat je bijvoorbeeld wel voor een gladde ondergrond zorgt, maar dat het gras gelegd wordt. Wil je de klus helemaal uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook. Dan hoef je alleen maar af en toe de blaadjes van je gazon te vegen én natuurlijk heerlijk te genieten van je nieuwe gazon.

Populaire kunstgrassoorten

Kunstgras Summer - €23,95 per m2

 

Kunstgras Lounge - €24,95 per m2

 

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle