goedkoop kunstgras

Kunstgras kan je in veel situaties gebruiken. Soms heb je veel nodig en hoeft het niet lang te liggen. Dan is goedkoop kunstgras ideaal.

Goedkoop kunstgras voor elke situatie

Kunstgras is er in vele soorten en maten. Modern kunstgras voor in de tuin of op en (dak)terras is vrijwel niet van echt gras te onderscheiden en is duurzaam en onderhoudsvrij. In sommige gevallen echter zijn deze kwaliteiten niet nodig, bijvoorbeeld als het kunstgras maar kort gebruikt gaat worden. Denk aan een showroom of op een evenement.

Kunstgras voor evenement of showroom

Showrooms of stands op evenementen zijn vaak tijdelijk van aard. Hoewel kunstgras ook in deze situaties prima hergebruikt kan worden, heb je nou eenmaal niet altijd een display waarbij kunstgras goed past. 

Hierdoor is het niet altijd zinvol om te investeren in duurzaam kunstgras. Toch heeft kunstgras ook in deze situaties meerwaarde: het geeft de stand of showroom een natuurlijke uitstraling waardoor het geheel er uitnodigend uitziet. Goedkoop kunstgras kan in deze gevallen de oplossing zijn.

Budget kunstgras is in de aanschaf goedkoper dan standaard of luxe uitvoeringen, maar is vaak wel van minder goede kwaliteit omdat de vezels bijvoorbeeld maar 1 kleur hebben of korter zijn.

Als je op zoek bent naar iets speciaals, is gekleurd kunstgras wellicht een bijzondere optie. Ook in een showroom kan gekleurd kunstgras net dat verschil maken om het geheel er aantrekkelijk uit te laten zien.

Goedkoop kunstgras in de tuin

Natuurlijk kunt u ook goedkopere kunstgrassoorten in de tuin of op een dakterras gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat dit kunstgras geen of weinig UV-garantie heeft en dat het er minder natuurlijk uit zal zien. Ook zal het wellicht minder lang meegaan. Hierdoor ben je op de lange termijn misschien duurder uit.

Of een goedkopere aanschafprijs voor jou de moeite waard is, is een keuze die je zelf moet maken. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten kunstgras? Vraag dan een gratis stalendoos aan om zo een goede vergelijking te maken!

Veel gestelde vragen over goedkoop kunstgras

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle