Partner

Kunstgrasnet.nl

Kunstgrasnet is de goedkoopste leverancier van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. Door groot in te kopen, is kunstgras bij Kunstgrasnet 40% goedkoper. Kunstgras heeft meer dan 40 soorten kunstgras in het assortiment, in verschillende vormen, maten, kleuren, structuren en prijsklassen. Zo heeft Kunstgrasnet altijd de juiste soort kunstgras voor jouw tuin, balkon of dakterras dat past bij bijvoorbeeld een hond, kinderen of een zwembad.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kunstgrasnet.nl

Je wilt je tuin een opknapbeurt geven en denkt erover om het grastapijt opnieuw in te zaaien. Een behoorlijke klus, die wat voorbereiding vergt. Zo is het belangrijk om de ondergrond eerst te frezen en te egaliseren. Daarna kan gezaaid en eventueel bemest worden. Vervolgens is het een kwestie van goed sproeien en onderhouden. Al met al een heel karwei. Is een grastapijt van kunstgras dan niet een veel beter idee? Dan profiteer je van het beste van twee werelden.

Meer gebruiksgemak dankzij kunstgras

Een grastapijt van kunstgras wordt eenmaal aangelegd, daarna heeft het geen onderhoud meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen is af en toe de bladeren wegvegen. Het gras groeit niet, dus je hoeft het niet te maaien. Het heeft nergens van te lijden en er ontstaan geen kale plekken die weer bijgezaaid moeten worden. Ook praktisch: kunstgras dat goed gelegd is, zal nooit omhoog getild worden door mollen. Ook van die lelijke hopen ben je dus af!

Ruim assortiment kleuren

Een van de meest gehoorde bezwaren tegen kunstgras is dat het er niet echt uit zou zien. Dat argument is echter wel achterhaald. Kunstgras ziet er tegenwoordig juist heel echt uit. Het wordt in veel gevallen met drie of vier verschillende kleuren draad ingeweven, waardoor het precies dezelfde nuances krijgt als echt gras. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis staal aan en laat je overtuigen. Ook qua gevoel is het niet van echt te onderscheiden; kunstgras voelt lekker zacht aan en is daarmee geschikt voor gebruik in de tuin, op het dakterras of zelfs op het balkon.

Populaire grastapijten

Vilt met nop - €6,95

Vilt met nop

Kunstgras Blackburn - €8,95 per m2

Kunstgras Blackburn

Meer lezen over
'Grastapijt'?

meer van deze professional

Zacht, realistisch en mooi kunstgras koop je bij Kunstgrasnet

Zacht, mooi en realistisch zijn vaak belangrijke criter...

goedkoop kunstgras

Kunstgras kan je in veel situaties gebruiken. Soms heb ...

Sport kunstgras

Kinderen zijn dol op buiten spelen, helemaal op het gra...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.