string(1) "p"

Inground trampoline

Deze inground trampoline van Etan is speciaal gemaakt om eenvoudig in te graven.

Inground Etan Premium Gold trampoline

De Etan Premium Inground trampolines zijn speciaal ontwikkeld om het ingraven van een trampoline extra makkelijk te maken. De trampolines zijn gelijk aan de 'gewone' Etan Premium trampolines. Het verschil zit hem in het frame. Bij deze Inground trampolines zijn de poten vervangen door korte pootjes. Tevens heeft het randkussen een extra flap van gaas, waardoor het geheel netjes afgewerkt in uw tuin staat.

Doordat de trampoline een laag frame heeft en een extra lang randkussen ziet de trampoline er perfect uit in je tuin. Daarbij komt dat de Etan Premium lijn aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en in Europa geproduceerd wordt. Hierdoor heeft Etan grip op de productie wat heeft geleid tot een degelijke en zeer soepel springende trampoline.

Etan Premium: top van de markt

De Etan Premium trampolines horen tot de absolute top van de Europese trampolinemarkt. Dit dankzij hun conische veren, dikke randkussen, het gepatenteerde Diamond system en het duurzame frame.

Conische veren

Doordat de veren van de Etan Premium trampolines conisch zijn, rekken ze gelijkmatiger uit. Conische veren zijn in het midden dik en aan de uiteinden dunner. Hierdoor rekken ze eerst in het midden uit en vervolgens pas aan de uiteinden. Dit resulteert in een meer soepele sprong.

Dik randkussen

Etan gebruikt Bisonyl voor haar Inground Etan Premium Gold trampoline randkussens. Dit sterke vrachtwagenzeil gaat gemakkelijk 7 tot 10 jaar mee. Het randkussen overlapt de lange veren compleet.

Diamond springsysteem

Het gepatenteerde Diamond system van Etan zorgt voor een hoger springcomfort. Doordat de veren om en om strak en minder strak aan de springmat zijn gemonteerd, worden de veren niet allemaal tegelijkertijd uitgerekt. Dit zorgt voor een meer soepele sprong voor de springer.

Oersterk stalen frame

Het frame van de Etan Premium trampolines is gemaakt van staal van Europese kwaliteit. Doordat Etan 2 milimeter dik staal gebruikt voor de buizen (in plaats van 1,5 milimeter), is het frame geschikt voor intensief gebruik. Het frame van een Etan Premium trampoline gaat gemakkelijk 20 jaar mee.

Inground Etan Premium ingraafinstructies

In de onderstaande video kunt u zien hoe u een Etan Inground Premium Gold trampoline ingraaft.