Etan Premium trampolines

Haal de top onder de trampolines in uw Tuin met een Etan Premium trampoline. Deze trampoline gaat langer mee dan uw kinderen jong zijn!

Haal de top van de trampolines in uw tuin met een Etan Premium

De Etan Premium trampolines zijn de toplijn in het Etan assortiment. Er zijn weinig trampolines die steviger zijn en langer meegaan dan de Etan Premium trampolines. Wilt u alleen het beste van het beste in uw tuin? Heeft de veiligheid van uw kinderen uw absolute prioriteit? Schaf dan een Etan Premium trampoline aan.

 

Onverwoestbaar sterk: Etan Premium kwaliteit

De Etan Premium trampolines horen tot de absolute top van de Europese trampolinemarkt. Dit dankzij hun conische veren, dikke randkussen, het gepatenteerde Diamond system en het duurzame frame.

Conische veren

Doordat de veren van de Etan Premium trampolines conisch zijn, rekken ze gelijkmatiger uit. Conische veren zijn in het midden dik en aan de uiteinden dunner. Hierdoor rekken ze eerst in het midden uit en vervolgens pas aan de uiteinden. Dit resulteert in een meer soepele sprong.

Dik randkussen

Etan gebruikt Bisonyl voor haar Etan Premium Gold trampoline randkussens. Dit sterke vrachtwagenzeil gaat gemakkelijk vele jaren mee. Het randkussen overlapt de lange veren compleet. U kunt kiezen uit een Silver, Gold of Platinum randkussen. Het verschil tussen deze randkussens is voornamelijk de levensduur.

Diamond springsysteem

Het gepatenteerde Diamond system van Etan zorgt voor een hoger springcomfort. Doordat de veren om en om strak en minder strak aan de springmat zijn gemonteerd, worden de veren niet allemaal tegelijkertijd uitgerekt. Dit zorgt voor een meer soepele sprong voor de springer.

Oersterk stalen frame

Het frame van de Etan Premium trampolines is gemaakt van staal van Europese kwaliteit. Doordat Etan 2 milimeter dik staal gebruikt voor de buizen (in plaats van 1,5 milimeter), is het frame geschikt voor intensief gebruik. Het frame van een Etan Premium trampoline gaat gemakkelijk 20 jaar mee.

Silver, Gold of Platinum randkussen

Bij het kopen van een Etan Premium trampoline hebt u de keuze uit 3 randkussens: Silver, Gold of Platinum.

Silver

Een silver randkussen bied basis bescherming. Dit randkussen is de goedkoopste optie.

Verwachte levensduur: 5-7 jaar

Garantie: 3 jaar


Gold

Een Gold randkussen is de 'standaard' optie. De meeste consumenten kiezen een Gold randkussen bij hun Etan Premium trampoline.

Verwachte levensduur: 7-10 jaar

Garantie: 5 jaar

 

Platinum

Wilt u dat het randkussen van de trampoline net zo lang meegaat als het frame? Kies dan een Platinum randkussen. Dit is met stip de meest duurzame uitvoering.

Verwachte levensduur: 15-25 jaar

Garantie: 8 jaar