AMALFI Pizzaoven Montagu

De Amalfi - Montagu style A (Exclusief houtblokken) PRIJS op aanvraag Ook leverbaar in Style B De nieuwste oven van Amalfi.

Houtgestookte pizzaoven AMALFI MONTAGU

De Amalfi - Montagu style A

(Exclusief houtblokken)

Prijs op aanvraag

Ook leverbaar in Style B

De nieuwste oven van Amalfi is de Montagu oven en leverbaar in twee varianten, Variant style A is gebouwd op een ronde basis met onderstel of variant style B op een degelijke vierkante onderplaat met een stalen frame op wielen. De Montagu oven is een echte eyecatcher en ondanks dat de ovens van Amalfi al zeer goed geïsoleerd zijn is de oven Montagu nog eens dubbel extra voorzien van een isolatielaag en een dikke zware geïsoleerde uitneembare deur. De boog om de deur is gemetseld van vuurvaste stenen en geeft de oven het traditionele uiterlijk.
De diameter van de bakvloer is 70 cm (meer dan groot genoeg voor thuisgebruik).U kan 2 pizza's tegelijk bakken en een pizza is klaar in 1,5-2 minuten.
De Amalfi Signature serie bestaat uit kant-en-klare degelijke en exclusieve pizzaovens met een hoge capaciteit.
Deze ovens zijn extra dubbel geïsoleerd en gemaakt van de beste materialen, waardoor ze super duurzaam zijn. Ze hebben een korte opwarmtijd (kan binnen 30-40 min op temperatuur zijn!) en houden de warmte lang vast. Zelfs als de oven van binnen 1000 °C is kunt u aan de buitenkant nog uw hand op de oven leggen, kind- en diervriendelijk dus!
De ovens van Amalfi kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. In tegenstelling tot vele andere ovens zijn deze ovens goed bestand tegen weersomstandigheden als regen en sneeuw. Een eyecatcher in uw tuin en een uitblinker in gebruik. Naast de speciale eigenschappen die de ovens uit de Signature Series hebben, liggen ze door de kwaliteit op een professioneel niveau. Daardoor kunt u ook thuis genieten van een professionele houtgestookte oven zoals deze ook in restaurants gebruikt wordt.

Een pizza bak je in 1,5 - 2 minuten. Maar naast pizza kun je er nog veel meer in bereiden! Denk bijvoorbeeld aan brood, lasagne, biefstuk, stoofschotels en andere ovenschotels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is meer dan een pizzaoven. Het is een entertainment unit voor het hele gezin. Samen de gerechten bereiden, koken en daarna heerlijk eten! Naast het feit dat de ovens erg lang warm blijven (tot de volgende dag!), zullen ze in tegenstelling tot andere ovens bijna niet scheuren. Door de goede isolatie, het kwalitatieve materiaal en de kennis en ervaring van Amalfi worden scheuren beperkt tot haarscheurtjes en hebben de ovens geen onderhoud nodig.
De ovens van Amalfi behoren tot de absolute top. Alle voordelen op een rijtje gezet is een investering in een Amalfi oven geen aankoop van een pizzaoven, maar een investering in een levensstijl.
Gezelligheid, samen zijn & lekker, duurzaam, solide en kwalitatief

Amalfi is het gevestigde merk en marktleider met het hoogste aantal houtgestookte ovens in Australische huizen.
Het klantenbestand bestaat uit een tal van bekende chefkoks en er wordt gewerkt met toonaangevende architecten, aannemers, tuincentra en hoveniers in heel Australië.

video assortiment pizzaovens Barteljo