Houtgestookte pizzaoven

Pizzaoven, houtgestookte oven Exclusivo 95/70 Rojo. Ervaar de nieuwe trend van koken en bakken in een echte hout gestookte oven.

Houtgestookte pizzaoven

Een pizza bakt u in 1,5 - 2 minuten, maar een houtgestookte oven is meer dan een pizzaoven alleen. U kunt er alles in bereiden wat u met een gewone oven ook kan, zoals ovenschotels, brood bakken, vlaai bakken, vlees, vis, groenten en desserts. Een houtgestookte oven voegt smaak toe aan uw maaltijd die met een gewone oven niet haalbaar is. Een pizza zal zo lekker zijn en niet onder doen voor een pizza van een echt Italiaans restaurant. Samen gezellig bakken, koken en gezond eten met uw vrienden, onder het genot van een glaasje wijn. Een houtgestookte oven wordt het middelpunt van uw tuin waar u vele en lange uren extra plezier van gaat genieten.

Onze serie Exclusivo ovens worden volledig handgemaakt in Spanje van de beste kwaliteit materialen en zijn leverbaar in verschillende maten, uitvoeringen en in kleuren. Ze zijn leverbaar als klei oven, maar ook de klassieke en traditionele gemetselde stenen zijn leverbaar. Bij ons is de keuze enorm. Nergens zult u een groter aanbod en diversiteit in houtgestookte ovens kunnen vinden. Meer dan 150 ovens direct uit voorraad leverbaar. U koopt rechstreeks van importeur tegen de beste prijzen.

Ook houten onderstellen vindt u in ons assortiment en bieden wij aan tegen uiterst concurrende prijzen, super degelijk en robuust.

De ovens Exclusivo staan bekend om hun zeer goede kwaliteit en mooie afwerking. Deze oven is gemaakt van vuurvaste stenen of klei. Daarnaast is hij ook nog volledig extra geïsoleerd, afgewerkt met een laag kurkcoating die zorgt voor een mooie afwerking en is in vele kleuren leverbaar. Wij hebben drie standaardkleuren direct uit voorraad leverbaar, namelijk Rojo, Blanco en Amarillo (kurkcoating wordt gebruikt voor de mooie afwerking en kleuren, dit is geen isolatie, het heeft wel een isolerende eigenschap). De ovens zijn zo goed geïsoleerd door verschillende lagen en bestaat eerst uit een binnenkamer (van klei of van stenen), daar overheen komt een thermische deken van keramische vezels, een laag aluminium folie, een dikke laag van cement met geëxpandeerde kleikorrels met verstevigingsgaas. Dan wordt de oven afgewerkt met een afwerklaag en als laatste voor de mooie afwerking voorzien ven een kurkcoating. Zelfs na uren stoken voelt de buitenkant van de oven nog koud aan en kunt u uw hand op de oven houden.


De ovens worden geleverd met thermometer en een stalen deur die gemakkelijk uitneembaar is.


Het model Exclusivo 95/70 is gebouwd op een mooi afgewerkt stalen onderframe met handvaten en kan getild worden door 4 personen.
Het gewicht is 250kg.

De prijs van deze oven is € 900,- 

video assortiment pizzaovens Barteljo