Pizzaoven Amalfi AD70

Een houtgestookte pizza oven van Amalfi Woodfired Pizzaovens is een investering in kwaliteit, levensstijl en entertainment.

Amalfi pizza oven AD 70

Een kant-en-klare verplaatsbare en compacte professionele pizza oven met een hoge capaciteit, dat is de Amalfi AD 70 portable pizza oven. Deze oven is extra geïsoleerd en gemaakt van de beste materialen. De oven is een echte blikvanger in de tuin of op het terras en staat in het middelpunt van de belangstelling als u uw kookkunsten gaat tonen. 

De oven heeft een korte opwarmtijd en verbruikt weinig hout. Zelfs al is de temperatuur in de oven binnen 1000 graden dan kunt u aan de buitenkant nog uw hand op de oven leggen. Kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, ook in de regen. Is te verplaatsen door 3 - 4 personen over korte afstanden door middel van de vier demontabele handgrepen. U plaatst de oven waar u wilt. Blijft lang warm, zelfs tot de volgende dag. Een pizza bakt u in 1,5 - 2 minuten en verder kunt u er brood in bakken, koken, stoofschotels maken enz. U kunt er makkelijk 2 pizza's tegelijkertijd in bakken met een bakcapaciteit van 60 - 80 pizza's per uur. De oven wordt geleverd met een stalen gepoedercoat onderstel, granieten voorblad, schoorsteenpijp, pizzaschep, receptenboek en uitneembare deur.        

Leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: Plain front en Red brick.  Ook leverbaar in een kleinere maat AD60.   De Amalfi AD70 is één van onze meest verkochte modellen .  Met een bakvloer van 70 cm in diameter kunt u met deze oven 2 pizza's tegelijk bakken en is deze meer dan groot genoeg voor thuisgebruik. Een pizza bakt u immers in 1,5 - 2 minuten. Wilt u een grotere oven , dat kan natuurlijk ook. Wij hebben deze ovens in vele maten leverbaar van klein tot heel groot. Kant en klare ovens , maar ook leverbaar als bouwpakket. De ovens van Amalfi zijn van klein tot groot allemaal hetzelfde opgebouwd uit dezelfde materialen. Dus de ovens voor thuisgebruik zijn kwalitatief identiek aan de grote ovens die door professionele pizza bakkers gebruikt worden.

Na onze jaren lange ervaring in verkoop van houtgestookte ovens kunnen wij bevestigen dat een oven van Amalfi de beste kant en klare oven is die in de markt verkrijgbaar is en uitblinkt op alle fronten. Vele zeer tevreden klanten gingen u voor.

 

Hoe het werkt

In een houtgestookte oven voegt het kookproces smaak toe aan het gerecht. Maar waarom is alles wat op deze manier gekookt wordt zo lekker? Het antwoord is een kwestie van complexe fysica die vooral te maken hebben met het gepatenteerde ontwerp en de dikke buitenlaag die 3 soorten warmte vast kan houden (thermisch, convectie en stralend). Bij hoge temperaturen (bijvoorbeeld bij pizza) zorgen de stralingswarmte van het vuur en de hitte die van de binnenwand afstoot dat de pizza van buiten snel krokant wordt en het vocht binnen in het deeg opsluit terwijl de topping perfect gaar wordt. Hetzelfde geldt voor brood.

Een oven van Amalfi Pizzaovens is een investering in kwaliteit, levensstijl en entertainment

• Meer dan een pizzaoven - bak alles van pizza (in minder dan 2 minuten) tot broden tot vlees tot vis tot groenten en desserts
• Lang aanhoudende restwarmte staat slow cooking en bakken van vers brood toe
• Esthetisch aangenaam, wat het een centraal punt in elk gebied maakt - perfect voor binnenplaatsen, balkons, appartementen of vakantiewoningen
• Korte opwarmtijd - De oven kan binnen 30 á 40 minuten op temperatuur gestookt zijn en verbruikt zeer weinig brandhout ( alleen al de besparing van hout verdient uw investering terug ).
• Geen reiniging of onderhoud nodig
• ‘Kind- en diervriendelijk’ - blijft koel aan de buitenkant waardoor het veilig is om de oven aan te raken, zelfs als de temperatuur in de oven 1000 °C is
• Volledig weersbestendig en kan buiten worden geplaatst zonder bedekking
• Volledig assortiment aan accessoires en opties beschikbaar om uw kookbeleving te verbeteren
• Compleet met professionele ondersteuning en training om het beste uit uw oven te halen

Waarom ons?

Nergens zult u zoveel keuze vinden uit verschillende merken, modellen en maten. Wij bieden de ovens aan tegen de beste prijzen omdat wij alleen inkopen rechtstreeks van fabrikant. U koopt dus rechtstreeks van importeur tegen de beste prijs. Méér dan 150 ovens direct uit voorraad leverbaar ! Voor meer informatie bezoek onze website.
Ook verhuren wij pizzaovens op aanhangwagens ! Mocht u geen keuze kunnen maken , dan is het altijd mogelijk om eerst een oven te huren en uit te proberen.

Bekijk het hier