Zuid-Afrikaans genieten met WWOO & Ron Blaauw


Dit seizoen organiseer je geen simpele barbecue maar nodig je je vrienden uit voor een avond in ''Zuid-Afrikaanse sferen'' met de WWOO buitenkeuken setting.

De nieuwe collectie van WWOO staat in het teken van praktisch buiten genieten. De eye-catcher van de collectie is de multifunctionele WWOO Braaimaster die ook over een buitenhaard-functie beschikt. Deze nieuwe lijn, met bijzondere outdoor cooking producten, is ontwikkeld met niemand minder dan topchef Ron Blaauw die ook zijn favoriete Braai recepten prijs geeft.

Organiseer een Zuid-Afrikaanse braai

Haal Zuid-Afrika in je tuin met de stoere cortenstalen multifunctionele WWOO Braaimaster (€ 2.190,-). Deze is geïnspireerd op de manier van buiten koken met vrienden en familie zoals gedaan wordt in Zuid-Afrika. Geen simpele barbecue maar een combinatie van een haard én buitenkoken. Naast een sfeervol vuurtje stoken, kun je hiermee dus ook de lekkerste culinaire gerechten grillen.

Het inbouw model is speciaal ontworpen voor in de WWOO buitenkeukens en is onder andere een kolenmaker, grill, barbecue, oven en buitenhaard in één. De unit wordt volledig geïntegreerd in de modulaire WWOO buitenkeuken en is hierdoor mogelijk om te plaatsen in iedere tuinsetting.

Voor de Outdoor Chef

Om de Outdoor Chef van alle gemakken te voorzien, ontwikkelt WWOO de hang-on en cut-out collectie. Zo kun je makkelijk je stylish device holder kwijt in een van de WWOO cut-outs. Handig als je een receptvideo wilt bekijken of de braai van muziek wilt voorzien. De mooie houten snijplank heeft een ‘’z-vorm’’ wat het mogelijk maakt om hem solide te gebruiken op het werkblad. WWOO zorgt zelfs voor bijbehorende recepten gemaakt door topchef Ron Blaauw. Lekker praktisch buiten genieten. Bekijk de WWOO collectie op wwoo.nl

AANBEVOLEN

Exclusieve STEEL Barbecues

De krachtige en duurzame barbecues van STEEL

Pizza oven kopen? In dit artikel komen de mooiste pizza ovens naar voren.

Ben jij op zoek naar een pizza oven voor in de tuin of op het terras of balkon? ...

Pizzaoven Amalfi AD70

Een houtgestookte pizza oven van Amalfi Woodfired Pizzaovens is een investering ...

BBQ kopen? Hier vind je een aantal handige bbq tips

Ben je bezig met kopen van een barbecue en weet je niet precies waar nou de vers...

Voorjaarstuin

Vier seizoenen kleur in je tuin. Een tuin die past bij jouw wensen en woonsitua...

Tuintrend 1: de Culinaire Kooktuin

Vanaf deze week vind je bij ons de allernieuwste tuintrends. Dus de fijnste tuin...

Advertentie