Foto: 2016/sunsetbbq-barbecue-.jpg

SunsetBBQ: barbecueën maar dan anders

SunsetBBQ: een nieuwe alleskunner waarmee je kunt barbecueën. Maar dan anders. En (nog veel) meer! In één simpele handomdraai.

Van sappige steaks tot worstjes met de beste bite. Van heerlijke visjes tot geurige groenten. Maar óók krokante pizza’s. De Zwitsers (barbecue-ers van oudsher) bedachten de innovatieve SunsetBBQ.

Met de SunsetBBQ kun je zowel direct als indirect grillen. Het geheim zit namelijk in het systeem dat de hitte gelijkmatig over het grillrooster verdeelt. Als je veel warmte nodig hebt – bijvoorbeeld voor het bereiden van een steak, hamburger of merguez worstjes – zet je de kogelbarbecue op direct grillen. Een lagere temperatuur nodig? Kies voor de stand indirect grillen – te vergelijken met luchtcirculatie in een oven – en leg daar een stukje vis op, aardappelen, een hele kip, pizza of zelfs dessert.

Van direct naar indirect met draai aan knop

Barbecue-expert en chef-kok Timothy Bleeckx: “SunsetBBQ biedt zonder twijfel het makkelijkste en meest eenvoudige grilsysteem op de Nederlandse markt. Deze grills combineren alle troeven van een kogelbarbecue (veelzijdig koken) met de sterkte van een rechthoekige barbecue (veel hogere temperatuur). SunsetBBQ heeft haar bijzondere hittecontrolesysteem (HLS© HeatLeadingsSystem) wereldwijd gepatenteerd.

Gas en houtskool

Sunset BBQ brengt drie barbecues op de Nederlandse markt. Twee gasbarbecues Fuerte HLS® en Gomera HLS® en een houtskoolbarbecue Tortuga. Alle toestellen zijn uitgerust met het gepatenteerde hittecontrolesysteem HLS®. Gomera is een iets grotere variant dan Fuerte.

De Tortuga kan gezien worden als de absolute innovatie op het gebied van het barbecueën op houtskool. Overschakelen van direct grillen naar indirect grillen gaat ook hier met een draai aan de hendel.

Tuinidee 2016

Het buitenseizoen breekt weer aan. Heerlijk op een zonnige nazomermiddag buiten barbecueën en eten. Samen met je gezin, samen met je familie, samen met je vrienden. Eindeloos genieten van elkaar, het buitenleven en de allerlekkerste gerechten. Ga naar www.sunset-BBQ.nl en laat je inspireren! Zie bijvoorbeeld hier hoe Thierry een heerlijke flammkuchen bereidt.

Wil je deze maand al kennis maken met de Sunset BBQ kom dan naar Tuinidee op 25 t/m 28 februari 2016 in Den Bosch. Gedurende dit vierdaagse evenement worden uitgebreid de mogelijkheden van de innovatieve barbecues getoond, zie www.tuinidee.nl.

Publicatiedatum: 15 februari 2016

Reacties