Foto: /262152.jpeg

Stekker in het stopcontact en barbecueën!

Met de City Electro barbecue is het mogelijk om op een eenvoudige manier het barbecuegevoel in huis te halen.

Met de City Electro barbecue is het mogelijk om op een eenvoudige manier het barbecuegevoel in huis te halen.

Deze multifunctionele kogelbarbecue maakt het dankzij de slimme technologie van het gesloten grillsysteem mogelijk, om te koken en te grillen in een handomdraai. Door de kogelvorm worden de warmte- en luchtstromen optimaal gebruikt. Voor wie barbecueën met houtskool of op gas niet tot de mogelijkheden behoort, is de City Electro een echte uitkomst.

Optimale hitte

In tegenstelling tot andere elektrische barbecues bereikt de City Electro een hitte van maar liefst 300 graden. Een temperatuur die gewoon nodig is om perfect te kunnen grillen. De warmtereflector zorgt daarbij voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. Door de eenvoudige warmte- regeling kunnen grotere stukken vlees ook op lagere temperaturen onder het deksel gaar worden. Tevens is gedacht aan het gemak na het barbecueën. De City Electro is eenvoudig schoon te maken door het unieke verwisselbare aluminium beschermfolie. Eén beschermfolie is voor 5 à 6 keer grillen.

Barbecueën op een City Electro is:
• meest gezonde manier van barbecueën (door het trechtersysteem geen vet- en rook-vlammen)
• meest veelzijdige manier van barbecueën (wokken, bakken, grillen, pizza’s maken)
• meest gemakkelijke manier (eenvoudig
schoon te maken)

Uniek trechtersysteem: niet aanbranden – geen rook – veelzijdig gebruik

Outdoorchef heeft het unieke, gepatenteerde trechtersysteem ontwikkeld. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

De adviesprijs van de City Electro is € 199,--.

Meer informatie: www.outdoorchef.nl.

Publicatiedatum: 1 maart 2011

Reacties