Foto: 2015/Pizza-Jolly-buitenoven.jpg

Pizzajolly: houtgestookte mobiele pizza-oven voor je tuin

De Pizzajolly pizza-oven brengt Italië naar je tuin. Met deze mobiele, houtgestookte pizza-oven bak en kook je het hele jaar door buiten!

De Pizzajolly heeft een stenen ovenvloer waarop onder andere de 'echte Italiaanse pizza' gebakken wordt. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en zijn door de geringe afmeting geschikt voor tuin, balkon of dakterras. Het italiaanse design maakt een pizzajolly een opvallende verschijning inde tuin. Behalve voor een super lekkere pizza, is de oven ook te gebruiken als barbecue en voor het bereiden van allerlei andere gerechten. Na aankoop kan men met de Pizzajolly gelijk aan de slag. Neerzetten, hout er in, aansteken en bakken maar. Al na een minuut of twintig is de oven op ruim 400 graden. Buonissimo!

Italiaanse zomer thuis met de Pizzajolly oven!

Dit jaar kunnen liefhebbers van de Italiaanse zon lekker thuis blijven. De pizzajolly buitenoven voor thuis maakt het Italië gevoel helemaal compleet. Liefhebbers van Italiaanse pizza, vers brood, geroosterd vlees of vis, appeltaart of andere ovengerechten hoeven eigenlijk de deur niet meer uit. Met deze oven kan men direct aan de slag. De oven is klein, makkelijk te verplaatsen en bovendien direct klaar voor gebruik.

Het hele jaar door buiten koken!

Italiaanser kan het bijna niet. Traditie, smaak, sfeer en plezier. Samen met familie en vrienden genieten van Italiaanse specialiteiten die men zelf in de houtgestookte oven maakt.
Verse ingrediënten als tomaat, mozzarella, funghi, ham en basilicum maken het geheel compleet. Gezond en ook smakelijk eten. Uitnodigende geur, kleur en gezelligheid. De zomer kan zo het hele jaar doorgaan. De oven kan een buitje hebben. Dus lekker genieten op Italiaanse wijze. Van het vroege voorjaar tot diep in de winter. Gerechten uit bijvoorbeeld het bekende Italiaanse kookboek van Jamie Oliver zijn in deze oven nu ook thuis te bereiden.

De Pizzajolly oven in detail

* verkrijgbaar in verschillende kleuren (o.a. rosso, grigio, canna di fucela)
* zeventig bij zeventig centimeter (ruimte voor 2 grote pizza's), mobiel.
* bijpassende verrijdbare buitenmeubels o.a. in metaal en ruw hout, of in luxe RVS.
* zeer snel op temperatuur (al na dertig minuten gebruiksklaar op zo'n 400 graden)
* voor de echte "Italiaanse" pizza, brood, vlees, bruchetta, gratins, vis, etc.
* ook te gebruiken als barbecue voor het koken op hout, 'alla brace'?
* stenen ovenvloer en voorzijde, voorzien van thermometer en deurtje.
* direct gebruiksklaar, geen metselwerk nodig vrijwel overal te plaatsen
* weinig rook, kan zomer en winter buiten staan en vraagt nauwelijks onderhoud

Bakken in de Pizzajolly pizzaoven!

"Als de eerste vlammen zichtbaar worden, weet je dat er iets moois staat te gebeuren. De geur van brandende hout. Bollen deeg, die klaar liggen om te veranderen in heerlijke pizza's. Belegd met bijvoorbeeld mozzarella, tomaten, ham en oregano. Enkele minuten in de oven naast het houtvuur en dan, genieten!". Buon appetito!

Waar te koop?

www.pizzajolly.nl

Reacties