Foto: press_2013//Houtgestookte-buitenkeuken-Culina-Flamma.jpg

Houtgestookte buitenkeuken Culina Flamma

Multifunctionele houtgestookte buitenkeuken Culina Flamma: pizza-oven, barbecue, steengrill, wok en tuinhaard in een.

Houtgestookte buitenkeuken Culina FlammaEten dat op echt houtvuur bereid is, heeft een unieke smaak die we allemaal kennen van de pizza uit de pizzeria. Om ook thuis van deze authentieke smaak te kunnen genieten heeft Culina Flamma een houtgestookte buitenkeuken op de markt gebracht die een combinatie is van een pizza-oven, barbecue, steengrill, wok en tuinhaard. Dit maakt deze houtgestookte buitenkeuken tot een must-have voor iedereen die van gevarieerd koken en culinair genieten houdt. Door zijn compacte formaat past de buitenkeuken in nagenoeg elke tuin.

Multi-functioneel
Frans Mutsaers uit Oisterwijk is de bedenker van de Culina Flamma. Jarenlang runde hij samen met zijn vrouw een pizzeria. 'Ik bouwde ooit een stenen pizza-oven voor eigen gebruik en door reacties van vrienden, die er ook één wilden, kwam ik op het idee om een verplaatsbare pizza-oven te maken. Op een kille avond, terwijl wij ons warm hielden bij het nagloeiende hout, bedacht ik zoveel mogelijk warmte te willen benutten en zo ontstond het idee om aan de pizza-oven een barbecue, steengrill en wok toe te voegen. Zo wordt ook de smaak van uw barbecue of steengrill maaltijd naar een hoger level getild. En met een rooster in het deurtje hadden we er ook meteen een tuinhaard bij.' Inmiddels is er ook een variant voor gebruik binnenshuis in ontwikkeling.

Pizzapartijen en workshops
Dat de belangstelling voor zijn uitvinding groot is, blijkt onder andere uit het animo voor de pizza-parties van Mutsaers. Voor groepen van minimaal 20 personen komt hij met zijn Culina Flamma op locatie om pizza’s te bakken die op houten plateaus rondgaan. Ieder pakt steeds een puntje en zo komen alle smaken voorbij. Zijn geheimen voor de lekkerste pizza’s, waarvan het met de hand kneden en opbollen er één is, deelt de Brabander ook graag in zijn workshops. Pizza-parties zijn door het hele land te boeken.

Voor meer informatie over verkoop, pizzapartijen en workshops: www.culinaflamma.nl.

Multifunctionele houtgestookte buitenkeuken Culina Flamma: pizza-oven, barbecue, steengrill, wok en tuinhaard in één Om ook thuis van deze authentieke smaak te kunnen genieten heeft Culina Flamma een houtgestookte buitenkeuken op de markt gebracht die een combinatie is van een pizza-oven, barbecue, steengrill, wok en tuinhaard. Dit maakt deze houtgestookte buitenkeuken tot een must-have voor iedereen die van gevarieerd koken en culinair genieten houdt.

Publicatiedatum: 26 januari 2013

 

Reacties