Geniet van een vuurplaats buiten met de outdoorhaarden en de barbecues van Focus

De mooie dagen komen eraan … Dat betekent genieten van zachte zomeravonden in de tuin of op het terras, met een gezellige sfeer en ontspannen etentjes in op

03 Mei 2018

Het outdoorgamma van Focus bestaat uit zeven modellen die de aparte lijnen van de onmisbare modellen van het merk verzoenen met een specifieke resistentie tegen de omstandigheden in open lucht. Vier draaibare ophangmodellen - de Gyrofocus, de Ergofocus, de Domofocus en de Bathyscafocus – en drie vaste muurmodellen – de Emifocus, de Paxfocus en de Miofocus – zijn speciaal voorzien op buitengebruik.

 

Barbecues met een warme gloed om te bakken maar ook voor uw plezier!

De vier Focus-barbecuemodellen zijn onmisbaar in de zomer en koppelen ergonomie aan esthetiek: Sigmafocus en Sunfocus pronken met ronde curves en een elegante eenvoud, Smartfocus met een erg praktisch werkblad en Diagofocus met een origineel en erg functioneel design.

                                                                     

Een verbintenis tot kwaliteit

De afwerking van elk model werd gerealiseerd met de lange termijn voor ogen: antiroestbehandeling en gebruik van een specifieke zwarte verf of ijzerroest die in de loop der tijd zijn structuur krijgt. Deze bewerkingen maken de barbecues bestand tegen alle wisselvalligheden van het weer. Noteer ook dat Focus een plaatsing op een beschutte plaats aanraadt.

De gehele collectie van Focus kunt u hier bekijken. 

 

Reacties