Nieuw: The Columbus Kamado's

The Columbus Kamado's. Ontworpen door échte BBQ-liefhebbers. De beste prijs-/kwaliteitsverhouding van de markt. Te koop in 2 formaten: M (52cm) & L (56cm).

The Columbus Kamado's: fantastische kwaliteit voor een betaalbare prijs

The Columbus Kamado's, exclusief te koop op Amagard.com, zijn volledig ontworpen door échte BBQ-liefhebbers. De kamado's zijn daarom ook van enorm goede kwaliteit en beschikken over alle benodigde accessoires om het barbecuen naar een hoger niveau te tillen. The Columbus kamado's doen op geen enkel vlak onder voor de BBQ's van bekende merken zoals The Bastard, Grill Guru, Kamado Joe en Grill Guru.

We kunnen dus wel zeggen dat The Columbus kamado's zonder enige twijfel de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van de markt bereiken. The Columbus heeft twee verschillende barbecues op de markt gebracht. Een medium variant en een large variant. De Medium Columbus Kamado heeft een doorsneede van 52cm en kost € 549. De Large Columbus Kamado heeft een doorsneede van 56cm en kost € 649.

Beiden zijn complete kamado's, uitgerust met een verrijdbaar onderstel, RVS rooster, een aspook, een kolenmand, een verhoger inclusief platesetter en hele handige zijtafeltjes. De kwaliteit is zo goed, dat er maar liefst 20 jaar garantie zit op de keramieke deksel en de ketel. The Columbus kamado's hebben een prachtige donkergrijze kleur.

Kortom, met deze kamado's kunnen de allerlekkerste gerechten worden bereid. Door de zeer nauwkeurige sluiting van vilt blijven alle geuren en smaken optimaal behouden!

The Columbus kamado's passen prima thuis tussen de grote merken en hebben daarnaast een betaalbare prijs. Word dus een Columbus grillmaster en ervaar de eindeloze mogelijkheden van The Columbus BBQ's!