Partner

Fireplace

Bij Fireplace vindt je alle expertise op het gebied van houtkachels. Advies, verkoop en montage van houtkachels, gaskachels, openhaarden en rookkanalen.

Morsø Grill 71 - BBQ

De Morsø Grill '71: een bijzondere barbecue. Het rooster is gemaakt van gietijzer. U vlees blijft malser, sappiger en smaakvoller.

Omschrijving

In 2004 werd de Morsø Grill '71 geprezen als de beste grill. Dit was het resultaat uit een groot onderzoek. De Morsø Grill '71 had een grote voorsprong op onder andere Weber. Het is ook niet wonderlijk dat de Morsø Grill '71 als beste grill werd verkozen.

De Grill '71 heeft een rooster die is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Het rooster heeft ontelbare kuilen, die vet en smaken van het vlees behouden terwijl u dit grillt. Het geëmailleerde rooster zorgt ervoor dat het vlees of vis niet geroosterd, maar gebakken wordt in eigen vet. Het vlees blijft hierdoor mals en sappig. Oliën en vetten worden beter opgenomen.

Het geëmailleerde rooster is zeer sterk en gemakkelijk schoon te maken. Het grill rooster van de Morsø Grill '71 kunt u naar de zijkanten verplaatsen. Daarnaast kan het rooster ook op vier verschillende hoogtes worden geplaatst. Het bijbehorende windscherm is gemakkelijk te monteren en te verwijderen. U kunt het windscherm ook weglaten als u het niet nodig vindt.

meer van deze professional

Morsø 6670

De Morsø 6670 neemt, omdat deze aan de muur hangt, min...

Contura 510 Style

De Contura 510 Style heeft dit fraaie, eenvoudig te pla...

Morsø vloerplaten

Op zoek naar een bijpassende vloerplaat voor bij uw Mor...

Toon alle 94 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.