string(1) "p"
Profielfoto van Van Rossum kachels
Van Rossum kachels
Waterstraat 7F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Morso Forno

Met de Morso Forno buitenoven bereidt u niet alleen de lekkerste pizza's en knapperig brood, u geniet tevens van de aangename warmte van een buitenhaard.

Morso Forno - Buitenoven

De Morso Forno Oven is een multifunctionele buitenhaard. Met deze exclusieve Morso Forno buitenoven beleeft u heerlijke zomeravonden met de warmte van open vuur in authentieke Italiaanse sferen en bereidt u in slechts enkele minuten knapperige, krokante pizza`s of perfect gebakken brood.

Door middel van de verrijdbare tafel, die als optie leverbaar is, kunt u de oven eenvoudig verplaatsen. Er zijn diverse leuke accessoires voor de Morso Forno verkrijgbaar zoals een grote of kleine tuintafel, toscaanse grill, pizza-schep, asschuiver, handschoen, RVS deur om te bakken en roken.

Morso Outdoor Living

Met de Morso Forno beleeft u een nieuwe manier van Outdoor Living.

Naast het maken van pizza's kunnen er ook nog andere maaltijd bereid worden in de Morsø Forno. Denk hierbij aan vis, lamskoteletten en zelfs rabarber kunt u met de Morsø Forno bereiden. Met de grote en kleine bijzettafels kan de Morsø Forno makkelijk verplaatst worden.

Met de bij te leveren toscaans grill bakt u de sappigste steaks in no time.

Het gebruik in van de Morso Forno is heel simpel. U plaatst hout in de pizza oven. Heeft de oven de juiste temperatuur bereikt dan schuift u het hout naar de zijkant en plaatst u de pizza. Voila, u proeft het echte Italie.

Maten: HxB: 60x70 cm
Maten opening voorkant: HXB: 21x44 cm
Gewicht: 96 kg

De Morso Forno Oven is te bezichtigen in de showroom bij Van Rossum Kachels te Beneden-Leeuwen (Gelderland)U kunt de oven ook rechtstreeks bestellen via onze webshop. Direct uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie: http://www.houtkachelsenhaardenshop.nl/c-3111294/morso-living/