Profielfoto van Van Rossum kachels
Van Rossum kachels
Waterstraat 7F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 16:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Morso Forno Pizza Oven

Met de Morso Forno Pizza Oven bereidt u niet alleen de lekkerste pizza's en knapperig brood, u geniet tevens van de aangename warmte van een tuinhaard.

Morso Pizza Oven Barbeque en tuinhaard

Proef de Italiaanse sfeer met de Morso Forno Pizza Oven en  tuinhaard. Met deze exclusieve Morso Forno oven beleeft u heerlijke zomeravonden met de warmte van open vuur in authentieke Italiaanse sferen. Met de Forno bereidt u in slechts enkele minuten knapperige, krokante pizza`s of perfect gebakken brood.
(Maten opening voorkant: HXB: 21x44 cm).

Door middel van de verrijdbare tafel, die als optie leverbaar is, kunt u de oven eenvoudig verplaatsen. Er zijn diverse leuke accessoires voor de Morso Forno verkrijgbaar zoals een grote of kleine tuintafel, toscaanse grill, pizza-schep, asschuiver, handschoen, RVS deur om te bakken en roken.

Morso Forno Oven

De Morso pizza oven is gemaakt van sterk gietijzer. Met de bij te leveren Tuscan Grill maakt u in een handomdraai ook de lekkerste biefstuk en groenten. Daarnaast is deze pizza oven ook te gebruiken als open tuinhaard, heerlijk comfortabel voor lange zomeravonden.

Het gebruik in heel simpel. U plaatst hout in de pizza oven. Heeft de oven de juiste temperatuur bereikt dan schuift u het hout naar de zijkant en plaatst u de pizza. Voila, u proeft het echte Italie.

Maten: HxB: 60x70 cm
Maten opening voorkant: HXB: 21x44 cm
Gewicht: 96 kg

De Morso Forno Oven is te bezichtigen in de showroom bij Van Rossum Kachels te Beneden-Leeuwen (Gelderland)U kunt de oven ook rechtstreeks bestellen via onze webshop. .

Voor meer informatie en openingstijden bezoek onze website: www.houtkachelsenhaarden.nl