string(1) "p"

Laminox Pelletbarbecue Family

De Family is van de zes modellen de uitvoering voor grote partijen. Ideaal voor catering en grote feesten. Eenmalig proberen tegen geringe kosten?

Pelletbarbecue: duurzaam en rookvrij

Laminox maakt het weer waar: barbecuen anno 2020: duurzaam, vrij van rook en uitstoot en toch flexibel: geen stroom nodig, volledig mechnisch met verfijnde doseerinrichting.

 Poldo Familie

- 806x750x1025(voor in gebruik)
- 95 kg
- 6 kg pelletvoorraad
- 06-1,9 kg pelletverbruik / uur
- 40x50 cm grillplaat
- Met deksel over bakplaat
- Prijs Lavasteen € 1999 (nieuw gebruikt: € 1395 incl. btw, rood/RVS)
o Soapsteen + € 55
o Gietijzer +150

Natuurlijke trek
Ontwikkelde het Italiaanse bedrijf Laminox als eerste een 100% stille pelletkachel, nu breidt ze deze slimme techniek uit naar de pas geïntroduceerde pelletbarbecues. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke trek. De versies vanaf Easy PLUS hebben slim mechanisch doseer- en beveiligingssysteem zorgt voor de veilige pellettoevoer in de brandkamer. Met een natuurlijke, niet geforceerde vlam, wordt de bakplaat van steen of gietijzer direct van onderen verwarmd. En dat gaat rap.
Schoon, rookvrij
Bijzonder is de zeer schone, vrijwel rookvrije verbranding. Dat is ook logisch, want de verfijnde dosering van brandstof ligt daar aan ten grondslag. Beter dan bij welke andere vaste brandstof ook, worden pellets schoon verbrand. Uit het rookkanaaltje komt nagenoeg geen rook vrij. Een paar kilo’s pellets zijn genoeg voor een paar uur barbecueën, grillen, stomen of smoren of alles tegelijk.
Veilig
Het is een zeer veilige methode. Geen open vuur en een beproefde, veilige techniek. Wel is de capaciteit mede daardoor groot. Er gaat geen energie verloren. Een grote familie met de familiebarbecue ruim uit de voeten.
Terrasverwarming
De palletbarbecues zij vanwege hun capaciteit tot 7 kW ook uitstekend in staat om de omgeving te verwarmen. Dus ideaal voor overkapping, tuinhuis en terras. Doordat ze op wielen staan en geen stroom nodig hebben, zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Proberen: stuur een mail naar info@gasloosstoken.nl of bel. 0651888113. Kopen of verkopen? Zelfde adres

Profielfoto van Gasloosstoken.nl
Gasloosstoken.nl
Baarloseweg 15d, 8316SC Marknesse
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten