Bakerstone Pizzabox

Bak nu de heerlijkste pizza's op uw eigen barbecue in deze Bakerstone Pizzabox binnen 3/4 minuten!!

Heerlijke pizza's binnen 3/4 minuten!

Bak nu de heerlijkste pizza's op uw eigen barbecue in deze Bakerstone. Je legt de Bakerstone pizza box simpelweg op een BBQ; kan op zowel gas als houtskool gestookt en in slechts 3 tot 4 minuten is je pizza klaar!


Hoe werkt de Bakerstone Oven Pizzabox;
De binnenkant van deze Pizza Oven Box bereikt temperaturen van 230 ° C tot 400 ° C. Dit zijn gelijke temperaturen als die van een echte houtgestookte pizza oven. Ongeëvenaarde bakprestaties worden bereikt door een combinatie van een stenen bakkamer met een geëmailleerd stalen behuizing, het creëren van een unieke luchtstroom door de openingen aan de onderzij- en achterkant, verbetert de convectie en stralingswarmte in en rond de ovenruimte. De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type grill dat u gebruikt, de functies op uw grill, weersomstandigheden, enz. Bel of mail ons voor tips, trucs en hulp bij het oplossen van eventuele problemen!

Belangrijk om te weten:
• Bak de lekkerste pizza's op uw eigen barbecue!
• In slechts 3 tot 4 minuten is de pizza klaar.
• Voorzien van een gemakkelijke temperatuurmeter.
• Stalen behuizing en een stenen bakkamer.
• Wordt warm tot 400 graden Celcius.

Tip:
Om gemakkelijk je pizza's in de Bakerstone te bedienen adviseren we je de hiervoor op maat gemaakte Bakerstone accessoires te gebruiken