Terrasschermen

Genieten van het buitenleven onder een sfeervol terrasscherm van Smits.

Terrasschermen, de zonwerende sfeerbrengers

De terrasschermen van Smits zorgen voor een schaduwrijk terras waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras zorgt een sfeervol terrasscherm voor een aangename temperatuur in uw woning en zijn uw meubels beschermd tegen verkleuring door het zonlicht.

Smits heeft ruim 8 modellen terrasschermen ontwikkeld, in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Allen zijn ze voorzien van duurzame aluminium onderdelen en vormen ze een perfecte combinatie met Tibelly zonweringdoek.

Met een maximale afmeting van 7,5 x 3,5 meter zijn de terrasschermen van Smits ook geschikt voor de grotere terrassen. Een zonweringspecialist bij u in de buurt adviseert u graag over het ideale model voor uw situatie.

De verschillende modellen terrasschermen vindt u op onze website www.smitsrolluiken.nl 


Tibelly, zet schaduw in een ander licht.

Zonweringdoek van Tibelly staat voor sfeer, besparing en bescherming. Ook helpt Tibelly bij het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker. Voor iedere verkochte meter acryldoek wordt namelijk € 0,05 gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. U kunt uw terrasscherm combineren met één van de 74 kleuren en dessins Tibelly acryldoek via de Tibelly doekselector.