Foto: 2017/Lignodur-Terrafina-Terrasplanken.jpg

Lignodur Terrafina® Terrasplanken

Meer en meer consumenten en professionals worden overtuigd van de kwaliteit van Lignodur terrafina®terrasplanken.

Terrafina maakt dan ook een duidelijk onderscheid ten opzichte van andere terrassystemen. Het grote voordeel van Lignodur terrafina® ligt in zijn uniek montagesysteem, voldoet aan de eisen van zijn vele gebruikers, zowel professioneel als particulier en biedt voor elke ondergrond een oplossing.

Tijdbesparend door het schroefloos systeem van de montage van de terrasplanken

De Terrafina® Terrasplanken laten zich eenvoudig in elkander klikken door zijn ingenieus klik & klem-systeem. Hierdoor ontstaat er een enorme tijdbesparing omdat men niet meer moet voorboren en ook niet elke montageclip dient vast te schroeven. In de praktijk spreken we van 50 % tijdbesparing.

De smalle voegen creëren een harmonieus beeld van uw terras

De montage van de terrasplanken gebeurd volledig verdekt. Door het uitgekiende klik & klemsysteem ontstaat er een smalle voeg van 3 à 4 mm en laat uw terrasplanken volledig tot zijn recht komen. De smalle voeg is bovendien uitermate ‘vriendelijk’ voor de blote voeten en de kinderen (bijvoorbeeld: kindervingers zullen nooit geklemd geraken tussen de voegen). Door het klik & en klemsysteem kunnen de terrasplanken praktisch in elke hoek ten opzichte van de onderconstructie gemonteerd worden. Uw eigen creativiteit kent hierdoor geen grenzen !

Het enige systeem met geïntegreerde antislip strips in zijn draagbalken

Het Lignodur® Terrafina systeem is het enige systeem op de markt dat geïntegreerde antislip strips heeft in al zijn draagbalken, zowel de draagbalken uit de Lignodur®grondstof als de aluminium draagbalken. Het verschuiven van de terrasplanken wordt hierdoor verhinderd en uiteraard vervalt het tijdrovend aanbrengen van kleefstrips en/of schroeven van de terrasplanken om te verhinderen dat uw terrasplanken verschuiven.

Lignodur® Terrafina, het ideale systeem voor dak-en/of andere terrassen

Het Lignodur® Terrafina systeem biedt door de toepassing van plaatankers in combinatie met de draagbalk een speciale oplossing voor terrassen op platte daken. Door het eenvoudig schuiven van een plaatanker op de draagbalk, een beschermingsmat en een betondal kan je probleemloos een plat dak voorzien van een terras…uiteraard zonder te schroeven.

Meer informatie: www.terrafina.be

Reacties