Foto: Nibo-Stone-outdoor-event

28 juni: outdoor event Nibo Stone

Nibo Stone viert het begin van de zomer! Op zondag 28 juni ben je tussen 11-16 uur van harte welkom in het Nibo Stone inspiratiecenter in Vianen.

Korting op keramische assortiment

Naast het uitgebreide assortiment aan natuursteen tegels, presenteert Nibo Stone op deze dag ook 5 nieuwe soorten keramische tegels, speciaal voor buiten. Alleen op deze dag geldt 10% korting op het gehele keramische assortiment. Natuursteen tegels zijn al verkrijgbaar vanaf € 19/m2.

Kies het terras dat bij je past

Natuurlijk moet de tuin aansluiten bij je stijl en de gewenste sfeer. De bestrating speelt daarbij een belangrijke rol. In een landelijke tuin of een tuin in Engelse stijl kiest u wellicht voor een mooie lichte kleur tegel. In een moderne tuin passen grote strakke terrastegels in een antraciet kleur. Een oosterse tintje bereik je met okerkleurige tegels. Kijk ook naar de ligging van de tuin. Bij een schaduwrijk terras kies je voor een compacte steen zodat algengroei en groene aanslag veel minder kans krijgen. Op een zonnig terras worden donker gekleurde tegels aangenaam warm. Misschien wel te warm voor kleine kindervoetjes. Kies dan liever voor een lichtere soort natuursteen die het zonlicht weerkaatst.

Nieuwe trend: keramisch parket met houtlook

Wil je graag een houten terras, maar zie je op tegen het onderhoud? Denk dan eens aan keramisch parket met houtlook. De keramische tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en creëren dezelfde warme sfeer als een echt houten terras, maar zijn veel harder en slijtvaster. Ze zijn niet gevoelig voor vocht en zuur en zijn eenvoudig schoon te maken. De authentieke nerven van de houtlook maken de tegels direct stroever, zodat je niet snel zal uitglijden. Dat is fijn voor als het geregend heeft, maar het maakt de tegels ook uitermate geschikt om rondom een zwembad te leggen. Daarnaast zijn de tegels vuurvast en niet vlekgevoelig, dus je kunt met een gerust hart de barbecue aansteken op deze mooie tegels.

Welke tegel je ook kiest, bij Nibo Stone vindt je een zeer gevarieerd aanbod tuintegels. Kom dus ook aanstaande zondag naar de Limiet 3s in Vianen. De koffie met echte Limburgse vlaai staat voor u klaar, net als ons enthousiaste team dat je graag helpt bij het maken van de juiste keuze, zodat je jarenlang onbezorgd van je terras kunt genieten!

Meer informatie: www.nibostone.nl

Publicatiedatum: 23 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties