Partner

Kunstgrasnet.nl

Kunstgrasnet is de goedkoopste leverancier van kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven. Door groot in te kopen, is kunstgras bij Kunstgrasnet 40% goedkoper. Kunstgras heeft meer dan 40 soorten kunstgras in het assortiment, in verschillende vormen, maten, kleuren, structuren en prijsklassen. Zo heeft Kunstgrasnet altijd de juiste soort kunstgras voor jouw tuin, balkon of dakterras dat past bij bijvoorbeeld een hond, kinderen of een zwembad.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kunstgrasnet.nl

Kunstgras de Luxe

Het moderne kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden. Dat is helemaal het geval bij kunstgras De Luxe. Kunstgras De Luxe heeft een nog realistischere en nog meer natuurlijke uitstraling dan normaal kunstgras heeft. Dit komt omdat de nieuwste technologische ontwikkelingen gebruikt zijn voor de ontwikkeling van dit grastapijt. Het kunstgras is heel erg geschikt voor gebruik in tuinen; het is zacht en heeft veel voordelen.

Minimaal onderhoud

Kunstgras De Luxe vraagt bijna geen onderhoud. Het enige dat belangrijk is, is dat het netjes gelegd wordt. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Daarna stopt het. Waar je gewoon gras nog regelmatig moet maaien, bijzaaien en bemesten, heb je geen omkijken naar kunstgras. Het ziet er altijd mooi uit, ook die plekken die in de schaduw liggen. Kale plekken zijn niet meer aan de orde en bijzaaien is helemaal niet nodig. Je kunt dus op elk moment volop genieten van je mooie grasmat!

Levensechte kleuren

Als kunstgras zoveel voordelen heeft, is er dan ook niet een nadeel? Lijkt het bijvoorbeeld wel echt genoeg? Dat kun je zelf bepalen, door een staal in jouw favoriete kleur aan te vragen. Kunstgras De Luxe is geweven met verschillende kleuren draden, wat voor een heel natuurlijk effect zorgt. Beter is niet te krijgen op de markt. Je kunt er zeker van zijn dat je lang met je nieuwe grasmat doet, waardoor het de investering meer dan waard is.

Populaire luxe soorten kunstgrassen

Kunstgras silver - €24,95 per m2

Kunstgras silver

Kunstgras Shadow - €29,95 per m2

Kunstgras Shadow

Meer lezen over
'Kunstgras de Luxe'?

meer van deze professional

Realistisch (kunst)gras

Kunstgras naturel voor een realistische en natuurlijke ...

goedkoop kunstgras

Kunstgras kan je in veel situaties gebruiken. Soms heb ...

Gekleurd kunstgras

Als je wilt dat je grasmat er écht ui...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.