Kunstgras de Luxe

Het moderne kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden. Dat is helemaal het geval bij kunstgras De Luxe. Kunstgras De Luxe heeft een nog realistischere en nog meer natuurlijke uitstraling dan normaal kunstgras heeft. Dit komt omdat de nieuwste technologische ontwikkelingen gebruikt zijn voor de ontwikkeling van dit grastapijt. Het kunstgras is heel erg geschikt voor gebruik in tuinen; het is zacht en heeft veel voordelen.

Minimaal onderhoud

Kunstgras De Luxe vraagt bijna geen onderhoud. Het enige dat belangrijk is, is dat het netjes gelegd wordt. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Daarna stopt het. Waar je gewoon gras nog regelmatig moet maaien, bijzaaien en bemesten, heb je geen omkijken naar kunstgras. Het ziet er altijd mooi uit, ook die plekken die in de schaduw liggen. Kale plekken zijn niet meer aan de orde en bijzaaien is helemaal niet nodig. Je kunt dus op elk moment volop genieten van je mooie grasmat!

Levensechte kleuren

Als kunstgras zoveel voordelen heeft, is er dan ook niet een nadeel? Lijkt het bijvoorbeeld wel echt genoeg? Dat kun je zelf bepalen, door een staal in jouw favoriete kleur aan te vragen. Kunstgras De Luxe is geweven met verschillende kleuren draden, wat voor een heel natuurlijk effect zorgt. Beter is niet te krijgen op de markt. Je kunt er zeker van zijn dat je lang met je nieuwe grasmat doet, waardoor het de investering meer dan waard is.

Populaire luxe soorten kunstgrassen

Kunstgras silver - €24,95 per m2

Kunstgras silver

Kunstgras Shadow - €29,95 per m2

Kunstgras Shadow