Het liefste cadeau: een bos bloemen

Een bos bloemen in de kamer vrolijkt het hele huis op. Wat is er nou leuker dan het geven van zo’n bos geluk?

Een bos bloemen in de kamer vrolijkt het hele huis op. Wat is er nou leuker dan het geven van zo’n bos geluk? Bloemen brengen kleur naar binnen en laten de ruimte heerlijk ruiken. Om die reden zijn bloemen altijd een goed cadeau. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar! Een boeket is een heel persoonlijk geschenk, omdat het veel zegt over jou, degene aan wie je de bloemen geeft en jullie relatie onderling. Kies iets wat je zelf mooi vindt of een boeket dat je goed vindt passen bij de ontvanger van de bloemen. Zo’n speciaal boeket kun je bestellen bij Pluk n Bloom en overal in Nederland laten bezorgen, bij een ander of natuurlijk bij jezelf!

Trend van dit moment: het veldboeket

De klassieke boeketten met één soort bloem zijn niet voor niets klassiek, maar ook wel een beetje achterhaald. Tegenwoordig zijn veldboeketten helemaal hot. Je kunt Instagram niet openen zonder zo’n divers boeket tegen te komen. Een veldboeket geeft kleur en een bepaalde wilde speelsheid aan de kamer. Pluk n Bloom kan heel veel verschillende veldboeketten bezorgen, een aantal van onze populairste boeketten zijn:

• Boeket ‘Haarlem’;
• Boeket ‘Amsterdam’;
• Boeket ‘Nijmegen’.

Een boeket is altijd goed

Bloemen kun je geven bij iedere gelegenheid. Als cadeau, als oppepper of als bedankje, met een mooi boeket zit je altijd goed. Natuurlijk kun je helemaal zelf bepalen welk boeket je geeft bij welke gelegenheid, maar om een houvast te geven staan hieronder een aantal tips.

Een kleurrijke verjaardag

Wanneer iemand jarig is, wil je die persoon natuurlijk verrassen met een mooi en kleurrijk boeket. Iets waar je vrolijk van wordt en waardoor de jarige zich extra speciaal voelt. Kies voor een leuk pluk- of veldboeket met bloemen in diverse kleuren en maten, zoals het boeket ‘Delft’ of ‘Haarlem’. Zo’n boeket dat kleurrijke bloemen afwisselt met groene details staat leukt in ieder huis!

Beter met bloemen

Ook wanneer het even niet zo goed met iemand gaat, is het leuk om diegene te verrassen met een bloemetje. Vooral bloemen in een vrolijke, oppeppende kleur zullen iemand goed doen. Kies bijvoorbeeld voor een geel boeket of gezellige oranje bloemen. Denk bijvoorbeeld aan het boeket ‘Volendam’ of het gezellige boeket ‘Sittard’.

Romantische boeketten

Het geven van een boeket kan ook bij een romantische gelegenheid. Een jubileum of een andere speciale dag, zoals Valentijnsdag, is ook zeker een reden om iemand een boeket te schenken. Traditioneel is een rood of roze boeket iets wat je geeft aan je partner. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het boeket ‘Bennebroek’ of een klassieke bos rode rozen. Natuurlijk kun je gewoon een boeket geven die jij mooi vindt of die juist heel goed past bij jouw partner. Jij kent hem of haar immers het beste, dus kies vooral iets uit dat bij jullie past, dat zal gewaardeerd worden.


Bloemen bezorgen door Pluk n Bloom

Wil je iemand verrassen met een boeket? Pluk n Bloom kan de bloemen bezorgen, Amsterdam, Hoofddorp of een andere plaats, door heel Nederland kunnen wij boeketten leveren. Verras een dierbare met een mooie bos bloemen. Geef een persoonlijk cadeau met een speciale reden of juist zonder! Natuurlijk kun je ook bij jezelf een boeket laten bezorgen. Zo maken wij het je een stuk makkelijker en heb je toch een mooi boeket op tafel staan. Bekijk snel alle boeketten van Pluk n Bloom en laat de leukste bezorgen. Het krijgen van bloemen is altijd leuk, een boeket is het liefste cadeau.