string(1) "p"

Halfverharding van Dolomiet

Een halfverharding aanleggen doet u eenvoudig met Dolomiet. Bestel zeer voordelig de halfverharding Dolomiet Silver-grey of in de kleur Oker-geel online.

Halfverharding van Dolomiet aanleggen

De halfverharding Dolomiet is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, dolomiet silver-grey met een unieke licht grijze kleur en dolomiet okergeel, ook wel bekend als Gravier d'or.

Dolomiet silver grey heeft net als de oker-kleurige "standaard" Dolomiet een goede bindende werking waardoor u er makkelijk op kunt rijden, lopen, fietsen e.d. De grijze kleur van deze halfverharding is echter zeer uniek en geeft uw tuin een strakkere uitstraling dan de gelige Dolomiet. De oker-kleurige dolomiet wordt vaak gebruikt voor Petanque banen (jeux des boules) en op looppaadjes in tuinen, bossen, parken en rondom kastelen.

Dolomiet toepassen:

De maten waar een 0-fractie in zit (zoals 0/5, 0/15 etc.) zijn halfverhardingsmaten. Deze maten verdichten na het aanbrengen en aantrillen, waardoor er een hard pad/oppervlakte ontstaat.

  • Dolomiet kunt u gebruik als halfverharding voor opritten en siertuinen
  • Het aanleggen van looppaden en fietspaden
  • En het creëren van uw eigen Petanque baan (jeux des boules)

Eigenschappen van dolomiet op een rij:

  1. Goed bindende werking ("plakt" goed)
  2. Zeer voordelig in prijs
  3. Dolomiet silver-grey, een halfverharding met een moderne uitstraling 
  4. Of kies voor de warme en zuidelijke uitstraling van Dolomiet oker-geel

Bestel dolomiet Silver-grey of dolomiet Oker-geel snel en voordelig op Grind-split.nl. Kies uw gewenste hoeveelheid en het wordt binnen een paar werkdagen bij u thuis geleverd.