Grind-split.nl - Kranendonk B.V. Zand & Grind

Partner

Grind staat mooi in iedere tuin, is onderhoudsarm en is ook perfect voor op de oprit! In verschillende kleuren en soorten leverbaar bij Grind-split.nl.

Grind & Siersplit, mooi voor in uw tuin, oprit of parkeerplaats.

Grind is de laatste jaren steeds meer te zien in tuinen, parken en op opritten en parkings en niet zonder reden. Want grind is niet alleen mooi en stijlvol, het is ook nog eens praktisch en zeer onderhoudsvriendelijk! Grind kan gebruikt worden in de siertuin en op looppaden, maar is ook perfect voor op uw oprit of parking aangezien de meeste soorten goed tegen belasting kunnen van auto's en dergelijke. 


Bij Grind-split.nl vindt u het grootste assortiment Grind, siersplit (gebroken steentjes) en bijbehorende producten als anti-worteldoek en grindplaten die u gemakkelijk mee kunt bestellen.  Een greep uit ons assortiment:

  • Wit grind (wit-grijs van kleur)
  • De sneeuwwitte Carrara grind, Crystal White grind (en split) en Extra White split. Ook verkrijgbaar in grovere keien voor on schanskorven etc.
  • Basalt split antraciet
  • Ardenner split grijs
  • Ice blue grind (en split)
  • Mediterrane split
  • Nero ebano grind, een donkergrijze siergrind
  • Canadian slate (leisteen) in zwart, paars en groen
  • De gele Yellow sun split en Dolomiet

Met de verschillende soorten grind en split creërt u gemakkelijk een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin of oprit. Elke soort heeft zijn kenmerkende kleur, structuur en uitstraling, waardoor u met grind uw tuin precies naar uw smaak in kunt richten. 

Bovendien zijn alle producten bij Grind-split.nl prettig scherp geprijsd. Wij houden alles permanent in voorraad, zodat de levering (door geheel Nederland) snel kan plaatsvinden!

Voor meer inspiratie, productfoto's, foto's van aangelegde tuinen met ons grind en natuurlijk voor prijzen en het bestellen...

Ga naar onze website Grind-split.nl!

MEER VAN DIT BEDRIJF

Keien voor de siertuin en korf

Ice Blue breuksteen, een ijsblauwe-grijze marmer breuksteen voor in si...

Sierlijk grind in uw tuin

Ice blue split is een zeer voordelig en goede kwaliteit split. Ice blu...

Breuksteen en keien

Helemaal in dit jaar: Korven van breuksteen of ronde keien. Strak, pra...