Drie meest populaire tuintegels in 2019

Tuintegels kunnen het uiterlijk van de tuin enorm veranderen. Het is daarom belangrijk dat je tuintegels uitkiest die goed bij je tuin en bij je woning passen.

18 Februari 2019

Wanneer je de juiste tegels uitkiest, knapt je tuin hier direct ontzettend van op. Ook dit jaar worden tuintegels weer volop gebruikt. Ben jij benieuwd naar wat voor mogelijkheden je allemaal hebt? Dan lees je hieronder over drie soorten tuintegels die ontzettend populair zijn. De kans is groot dat jij een van deze tegelsoorten ook wel in je eigen tuin terug zou willen zien!

1. Tegels van leisteen

Natuursteen tegels bestaan uit verschillende lagen klei. De tegels zijn dan ook niet te vergelijken met een ander soort tegels. De meeste mensen vinden natuursteen erg mooi om te zien. Vind je een unieke look erg belangrijk? Dan is het verstandig om eens te kijken naar wat de mogelijkheden zijn met leisteen tegels. Deze tegels zien we steeds meer verschijnen. Uiteraard zijn er verschillende soorten leisteen tegels en is het belangrijk dat jij een soort uitkiest die bij jou past.

2. Keramische tegels

Ook keramische tegels worden volop gebruikt. Waarom deze tegelsoort zo populair is? Onder andere vanwege het nette uiterlijk natuurlijk, maar ook dankzij hoe gemakkelijk ze te onderhouden zijn. Het schoonhouden van de tegels is erg eenvoudig wanneer je voor keramiek kiest. De tegels worden daarom gebruikt voor plekken die er schoon uit moeten zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het terras in de achtertuin. Het is prettig wanneer je terras eenvoudig schoon te houden is!

3. Tegels met een houtlook

Een soort tegels die ontzettend in populariteit aan het stijgen is, zijn de tegels met een houtlook. Deze opkomende trend lijkt de komende jaren een hoogtepunt te bereiken. Het zijn tegels die je aan hout doen denken, maar verder hebben ze de eigenschappen van beton. Je hoeft zo niet bang te zijn dat je terras na verloop van tijd wegrot.

Wil jij een van deze mooie tegelsoorten in je tuin laten plaatsen? Dan is het verstandig om hiervoor eens het bedrijf Stratenmakers-gigant te benaderen. Hier zijn ze in staat om de mooiste tegels op een goede manier voor je te plaatsen.

Reacties