Basalt split: donker en modern siersplit

Basalt split is een slijtvaste en kleurvaste antracietgrijze/zwarte steen. Basalt split is geschikt voor opritten, siertuinen en parkeerplaatsen.

Basalt split, een zeer populaire en kleurvaste steen!

Basalt split gebruiken voor het aanleggen van een oprit, parkeerplaats, tuinpad of siertuin? Het kan allemaal! Basalt split is een van de hardste gesteenten en is dus geschikt voor elke toepassing. De antracietgrijze basalt split heeft door de donkere kleur een prachtige uitstraling en oogt in natte toestand zelfs zwart.

Basalt split toepassen:

  • Basalt split kunt u door de hoge drukvastheid gebruiken voor diverse toepassingen. De antracietgrijze Basalt split is o.a. geschikt voor de aanleg van een oprit of parkeerplaats. Door de hoge drukvastheid kunt u er gerust met een auto, bestelbus of vrachtwagen overheen rijden.  
  • Door de kleurvastheid is Basalt split toepasbaar op zowel zonovergoten als op schaduwrijke plekken.
  • Basalt past ook goed in siertuinen of op tuinpaadjes en is makkelijk te combineren met diverse tuinproducten.

 

Tip: U kunt bij gebruik op zwaardere belaste oppervlakken zoals een oprit of parkeerplaats Grindplaten toepassen. Grindplaten legt u onder het split voor een stabiel en spoorvrij geheel. 

 

Eigenschappen van Basalt split op een rij:

  1. Kleur- en slijtvast
  2. Sierlijke en zeer voordelige steen
  3. Hoge drukvastheid, geschikt voor zware belasting

 

Basalt split is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden en is zeer voordelig in aanschaf. Wilt u meer informatie over Basalt split neemt u dan eens een kijkje bij Basalt split op onze website Grind-split.nl. Gaat u Basalt split aanleggen dan kunt op de Grind-split.nl ook kijken voor anti-worteldoek, zo creëert u namelijk makkelijk een onderhoudsarme oppervlakte. De producten kunt u eenvoudig online bestellen en worden binnen 3 werkdagen bij thuis geleverd.