Profielfoto van Bronkhorst Buitenleven
Bronkhorst Buitenleven
Elspeterweg 65, 3888 MT Uddel
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Tuinkamer aan het water

Genieten van een eindeloos uitzicht over het water. Deze tuinkamer met ruime houten vlonder geeft u een idee van de mogelijkheden!

Tuinkamer met eindeloos uitzicht over het water

Een prachtige tuinkamer, in een bijzondere tuin. Met eindeloos uitzicht over het water is deze tuinkamer een fantastisch uitkijkpunt. Geniet samen met uw dierbaren van de zonsondergang, of neem een frisse duik in het water. 

De riante houten vlonder loopt vanuit de tuinkamer langs de waterkant het water op. Dit maakt de leefruimte nog groter. U loopt vanuit uw tuinkamer zo het water op!

Achter de lamellen zitten de glazen schuifwanden verscholen. Deze zorgen voor bescherming tegen weer en wind, zonder dat het uitzicht verloren gaat. De witte binnenwanden zijn voorzien van elegante inbouwspots, wat zorgt voor een lichte uitstraling. Daarnaast is er ook een kleine berging ingebouwd. Deze tuinkamer is van alle gemakken voorzien!

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u graag advies bij het ontwerp van uw eigen tuinkamer? Wij adviseren u graag. Maak een afspraak in onze showroom en bespreek uw wensen en behoeftes met een van onze adviseurs. 

Benieuwd naar meer inspiratie? Vraag onze brochure aan!