Profielfoto van Bronkhorst Buitenleven
Bronkhorst Buitenleven
Elspeterweg 65, 3888 MT Uddel
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Exclusieve tuinkamer van eikenhout

Bent u op zoek naar een tuinkamer om door de seizoenen heen van te kunnen genieten? Bekijk dit project van Bronkhorst ter inspiratie!

Een tuinkamer om bij weg te dromen
Afsluitbaar met glazen schuifwanden is het in alle weersomstandigheden goed te vertoeven in deze eikenhouten tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven. Het rietgedekte dak zorgt voor een natuurlijke isolatie. Zo kunt u er met een brandende houtkachel ook in de koudere maanden genieten van het buitenleven. Iedereen droomt toch stiekem van een tuinkamer als deze?

Naast veelzijdig in functie, is het ontwerp van deze tuinkamer ook erg smaakvol. Het eikenhout geeft de tuinkamer karakter. De kleurtinten van het eikenhout passen goed bij het lichte riet op het dak. Daarnaast brengt de betonvloer veel rust in het geheel. Al het groen achter de tuinkamer geeft juist een speels en natuurlijk effect. Dat is pas écht stijlvol buitenleven. 

Wilt u ook graag advies bij het ontwerp van uw eigen tuinkamer? Wij adviseren u graag. Maak een afspraak in onze showroom en bespreek uw wensen en behoeftes met een van onze adviseurs. Gun uzelf ook een stijlvol buitenleven.

Benieuwd naar meer inspiratie? Vraag onze brochure aan!