De schoonste houtkachel van Nederland nu ook voor buiten!

De Veldheer Outdoor++. De Veldheer staat voor goed en verantwoord stoken!!

Waarom alleen binnen genieten van het comfort van De Veldheer. Deze jongeman is de goedzak van de familie. Laat zich eenvoudig rijden en overal mee naartoe zeulen. Van het zonneterras naar de zithoek, de steiger of opberghok. Maar schijn bedriegt, deze nieuwkomer zit vol karakter en gepatenteerde technologie en menig terrashaard doet verbleken.

De kubusvormige verbrandingskamer heeft aan drie zijden glas waardoor je in gezelschap optimaal kunt genieten van een prachtig vlammenspel. Naast een heerlijk warmte die wordt afgegeven wordt ook de ruime oven op temperatuur gebracht, voor het eenvoudig bereiden van een pizza, brood of andere lekkernij.

De Veldheer Eco++ Filter van de Veldheer 6++ is ook in deze houtkachel ondergebracht. Het filter is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Door deze techniek ook in De Veldheer Outdoor toe te passen hoef je je geen zorgen meer te maken over schone verbranding en overlast voor de buurt. Alle vervelende uitstoot wordt gefilterd en verbrand. Waardoor zelf de geur van de houtkachel sterk wordt gereduceerd. Ook deze Veldheer is eenvoudig te bedienen door de enkelvoudige beluchtingshendel.

Meer informatie
Voor meer informatie ens pecificaties bezoek ook eens onze website: https://develdheer.nl/