string(1) "p"

Veldheer 3 doorkijkhaard

Ambachtelijke houtkachel Veldheer 3 . Degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Rendement 83%. Vermogen 8 tot 11kW. Handmade in Hummelo.

Vrijstaande doorkijk Houtkachel

In onze ambachtelijke smederij in Hummelo in de Achterhoek hebben we een stoere en robuuste kachel ontworpen: de Veldheer

Een houtkachel is vaak het middelpunt van veel mooie momenten thuis. De Veldheer is dan ook een blikvanger in uw interieur.
Niet door toeters en bellen maar door een strakke afwerking en een hoogwaardige uitstraling. De Veldheer laat zich het best omschrijven als een degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Alle lasnaden zijn vlak of onder een radius geslepen waardoor een strakke afwerking ontstaat.
Wij produceren 5 modellen die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden. Daarnaast kunnen wij io met de klant diverse specials maken. Dit alles in onze metaalwerkplaats te Hummelo.

 

Ambacht

Het geheim van de smid

Achter de winkel in Hummelo werkt een klein en enthousiast team in een goed geoutilleerde smederij aan de nieuwe Veldheer. Met liefde voor het vak als drijfveer, wordt daar op ambachtelijke wijze de Veldheer ontworpen en vervaardigd. Daarbij zijn de wensen van de klant leidend maar streven ze met de Veldheer ook naar de best realiseerbare milieunormen. Dat vergt een uniek ontwerp en daarbij maakt de expertise en ervaring van Veldheer nu net het verschil.

 

Milieu

Naast het bijzondere en tijdloze design behoort de Veldheer tot de milieuvriendelijskte op de markt. En daar zijn wij trots op!

Vanzelfsprekend zijn alle Veldheer modellen gekeurd volgens de Din+ en EN13240 normen. Ter illustratie van de gedrevenheid om het maximaal haalbare te realiseren, de Veldheer 3. Deze technisch hoogstaande houtkachel realiseert een Co-uitstoot van 0,03% en een stofuitstoot van 24mg/Nm3 bij een rendement van 83%. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar daarmee is het één van schoonste en zuinigste kachels in heel Europa! Dat zegt genoeg over de kwaliteit van Veldheer, een Nederlands topproduct.

 

Modellen Veldheer

Standaard en specials

Er zijn er 5 modellen uit die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden. Standaard wordt de Veldheer in antraciet geleverd, maar andere kleuren zoals zwart, bruin en gietijzer zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast bestaat er de keuze uit een boven- of achteruitgang.
Naast de standaard Veldheer zijn er ook enkele specials. Zoals bv een hanghaard of een doorkijkhaard,. Dit alles in overleg met de klant en geheel naar wens gemaakt.

Kortom, ga de Veldheer bekijken en beleef dit stuk vakwerk.

Veldheer, handmade in Hummelo.

Kijk ook eens op www.veldheerhaarden.nl