string(1) "p"

Terrasoverkapping of luifel? Ontdek de Brustor B128!

De Brustor B128 is een erg veelzijdige zonwering die de voordelen van een pergola combineert met de troeven van een zonneluifel.

De Brustor B128 is een erg veelzijdige zonwering die de voordelen van een pergola combineert met de troeven van een zonneluifel. Zijn minimalistische design, vele personalisatiemogelijkheden en oprolbaar ZIP doeksysteem maken van deze overkapping een topper in het assortiment.

Panoramisch zicht op de tuin

De B128 is een slanke terrasoverkapping met een oprolbaar doek. Het doek wordt eenvoudig elektrisch opgerold en kan bediend worden met een afstandsbediening of je smartphone. Dankzij de duurzame ZIP screen-technologie blijft het doek jaar na jaar strak gespannen in de geleiders. De slanke palen zorgen ervoor dat de zonwering zo goed als verdwijnt in de architectuur van de woning. De B128 wordt steeds aangebouwd aan de woning, maar hindert het zicht naar jouw tuin niet. Integendeel, met het doek volledig opgerold, kan je genieten van een panoramisch zicht en maximale lichtinval in je woning.

Brustor B128 pergola met doekdak

Personaliseer naar hartenlust

De B128 terrasoverkapping kan volledig naar jouw wensen worden aangepast. Dankzij de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden maak je het ’s avonds extra gezellig. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk. Een volautomatische, oprolbare volant gestuurd op zonne-energie kan geïntegreerd worden en is de oplossing bij uitstek tegen laagstaande zon. Wil je de wind tegenhouden? Dan kan je kiezen voor screens aan de zijkanten van je pergola. De zijden worden mooi afgewerkt met een vast driehoekig doek en zonwerende ZIP screens. Naast alle opties bepaal je zelf volledig de doekkeuze en RAL-kleur van de structuur, zodat de zonwering perfect past bij jouw woning.

Brustor B128 pergola met geïntegreerde ledverlichting

Licht, robuust en waterwerend

De B128 is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en waterwerend doek dat werkt op basis van de ZIP screen-technologie. De slanke structuur, het egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m doen elke regendruppel snel afglijden naar de geïntegreerde afwatering via de steunpalen. In functie van de afwatering kan je eventueel zelf de hoogte bijstellen aan de hand van de verstelbare voet.

Benieuwd naar meer?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Laat je inspireren door onze brochures.
Zoek een verdeler in jouw buurt.