Foto: markilux_pergola_compact_01

Sierlijk, windstabiel en divers

Pergolaschermen zijn stijlvolle transformatiekunstenaars. Pergolaschermen met staanders zijn erg populair. Want ze hebben veel voordelen.

Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd, zijn windstabiel en erg veelzijdig. Je hebt ze van klein tot groot. En afhankelijk van de uitrusting kunnen ze ook als universele weerbescherming fungeren. Zonweringproducent markilux heeft op dit gebied een veelzijdig productassortiment.

Ontspanning in de privésfeer, de klimaatverandering en de aanhoudende trend van "outdoor living" hebben moderne schermsystemen nog populairder gemaakt. Al geruime tijd is de pergola een gewild model. Tenslotte heeft het een hoop voordelen.

Veel pluspunten

Het scherm kan aan bijna elke huismuur worden gemonteerd. Want het wordt door sierlijke staanders ondersteund. De staanders zijn in de grond bevestigd of krijgen steun door verzwaringskisten. Daardoor is het scherm zeer windstabiel. Een ander pluspunt is de duidelijk lagere prijs in vergelijking met een gesloten aanbouw van glas. Bovendien waait er altijd een "briesje" onder een pergola. En ook als bescherming tegen wind en regen scoort het scherm.

Veelzijdige look

Zonweringproducent markilux heeft maar liefst vier stijlvolle pergolamodellen plus veel praktische accessoires in het productassortiment. Van klein tot XXL en van rond tot vierkant veranderen ze elk terras in een stijlvolle buitenruimte. Met verticale schermen of een Volant-plusscherm dat aan de voorkant wordt neergelaten en bescherming biedt tegen inkijk en verblinding, kan de zonwering rondom worden gesloten. Op deze manier wordt de pergola een universele weerbescherming. Zo ontstaat er een gezellige mediterrane sfeer op het terras waar bijna het gehele jaar van kan worden genoten.

Genieten van outdoor living

Onder meer de mooie textiele uitstraling van de pergolaschermen met stijlvolle, moderne doekdessins levert daaraan een bijdrage. Net als effectieve LED-verlichting en passende warmtestralers. Met deze systemen kunnen terrassen tot 175 vierkante meter variabel en individueel worden vormgegeven. Via de AR-app of de onlineconfigurator van markilux kan het gewenste scherm bovendien snel en eenvoudig worden gekozen.

Meer informatie: www.markilux.nl

Meer van Markilux
Reacties