Van terrasoverkapping naar tuinkamer

De terrasoverkappingen van Solarlux hebben veelzijdige mogelijkheden

De veelzijdige mogelijkheden van de Solarlux terrasoverkappingen
Persoonlijker dan met veelzijdige beglazingsoplossingen kan de buitenruimte haast niet worden vormgegeven. Met talrijke speciale dakvormen bieden Solarlux terrasoverkappingen veel ontwerpvrijheid. Deze wordt nog uitgebreid met het brede assortiment aan onderbouwelementen, die van de terrasoverkapping een tuinkamer maken. Het bijpassende toebehoren komt uit één hand, natuurlijk in de vertrouwde hoge kwaliteit.

Met de terrasoverkapping SDL Atrium plus kunnen de meest uiteenlopende terrassen worden uitgerust: de dakdiepte tot 6,37 m maakt bescherming over een groot oppervlak mogelijk. Bij een maximale overspanning van 5,72 m is het systeem rank en robuust tegelijk. Afgestemd op de architectuur van het huis in kwestie kan de SDL Atrium plus als lessenaarsdak, zadeldak of speciale constructie worden uitgevoerd, met een dakhelling van 5 tot 45 graden.

Van Terrasoverkapping naar Tuinkamer
Dankzij het brede Solarlux assortiment kunnen vrijwel alle terrasoverkappingen worden gerealiseerd: voorzien van een schuif- of schuif-draaisysteem of een glazen vouwwand wordt het een tuinkamer. Daarbij kan worden gekozen voor schuif- of schuif-draaielementen met kozijnen of voor een geheel glazen look voor maximale transparantie. Voor welke beglazingsoplossing u ook kiest – de tuinkamer kan bij mooi weer in alle gevallen in een handomdraai volledig worden geopend, zodat er alleen een overdekt terras overblijft.
Dan is ook zonwering het perfecte toebehoren: de zogeheten Solarlux luifel, made by Warema. Die past zo perfect dat er geen streepje licht voor onderbreking van de schaduw zorgt.

Meer informatie 
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kunt u ook één van onze dealers bezoeken voor een persoonlijk advies.