Buitengewoon lekker wonen

Met vouwwanden gaat er een nieuwe wereld voor je OPEN!

Binnen=buiten

De huidige trend op woongebied is bouwen met veel glas en openheid. De woning krijgt steeds meer de functie van een relaxoord om te genieten van je vrije tijd. En om je lekker te voelen in je eigen huis is ruimte, licht en frisse lucht een must. Veel daglicht zorgt voor een aangename ambiance in huis en heeft een positief effect op ons humeur. 

Haal de natuur binnen

De flexibele glazen vouwwanden van Solarlux vormen een combinatie van alles wat nu actueel is in de woonwereld. Met een trendy vouwwand van glas hall je de natuur naar binnen, vergroot je je leefruimte en laat je je woonruimte baden in een zee van natuurlijk daglicht. En woon je ook nog eens energiezuinig. Want de systemen zijn super geïsoleerd, voorzien van dubbel of zelfs drievoudig glas en kennen een optimale wind- en waterdicht. Met een glazen aanbouw met vouwwanden kun je een aangenaam binnenklimaat creëren met natuurlijke warmte en ventilatie. 

Bij mooi weer is de glazen vouwwand in een handomdraai geopend, zodat je optimaal van het echte buitengevoel kunt genieten. Drempelloos integreer je je binnenwereld met de buitenwereld. Slanke profielen zorgen ook in gesloten toestand voor een weids uitzicht. 

 Meer info: Solarlux.nl