Scherm zorgt voor magische momenten

De „MX-4“ maakt indruk met zijn moderne design en betovert met zijn gekleurde lichtwereld.

Met de „MX-4“ van markilux wordt het terras een podium. En de hoofdrolspeler is het scherm. Want de conisch gevormde doekcassette is niet te missen op de gevel. Daaraan draagt ook het rondomlopende frontpaneel bij. Dat is in zeven standaardkleuren verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de cassette, die daarnaast ook in speciale kleuren verkrijgbaar is. De kleuren kunnen individueel worden gecombineerd, zodat er een subtiel contrast ontstaat.

Geweldige effecten

Bovendien gaat het ook bij het lichtdesign van het model om kleur. Want er is een divers aanbod van LED-verlichting voor dit model. Er kan bijvoorbeeld een LED-Line onder de doekcassette worden aangebracht of kantelbare spots aan het frontprofiel. Hierdoor worden het doek en de behuizing sfeervol in het licht gezet. Bovendien kunnen er aan de zijkanten van de cassette twee spots worden geïntegreerd. Deze veroorzaken een mooie lichtbundel op de muur, naar boven of naar beneden. Met afzonderlijke LED-lampen in het design van het scherm kan dit effect op de huismuur worden voortgezet.

Veel licht

Een bijzonder aspect is de moderne verlichtingstechnologie. Zo kunnen de kleuren van de LED's, afhankelijk van de gelegenheid en stemming, naar wens worden aangepast. Van warm en gezellig naar bont en inspirerend. Dit wordt mogelijk gemaakt door RGB-lampen. Via een handzender met io-technologie kan de kleur worden gewijzigd. Of met de app van de systemen "Philips Hue" en "TaHoma Switch" van Somfy. Bovendien kunt u met deze slimme, ook met spraak bedienbare, technologie 's avonds uw eigen magische lichtspel creëren. Als uw smaak wat meer neutraal is, kunt u natuurlijk ook kiezen voor zuiver warmwit licht.

Solide techniek

Naast de interessante kleuropties en het esthetische design is er bij de „MX-4“ bovendien veel ruimte onder het zonweringdoek. Dit wordt mogelijk gemaakt door een solide, onderhoudsarme techniek. Door de techniek sluit de behuizing goed en lijkt het scherm echt deel van de gevel te zijn. Eenvoudig en toch effectief.

Voor meer informatie