Profielfoto van Mokana Meubelen
Mokana Meubelen
Hogelandsingel 49, 7512 GB ENSCHEDE
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Huis & tuin verbinden met elkaar. Hoe doe je dat?

Wil je eenheid creëren tussen jouw interieur binnen en jouw tuin? Mokana heeft een aantal praktische tips voor jou verzameld, zodat je precies weet hoe je dit moet aanpakken. Lees je mee?

Buiten wonen is het nieuwe thuis komen

Mensen vertoeven in de warme maanden steeds meer buiten, ook in ons koude kikkerlandje. Wij van Mokana snappen dit heel goed. Buiten kun je in principe alles krijgen wat je binnen ook hebt. De outdoor tuinmeubelen en de loungesets voor in de tuin zijn tegenwoordig prachtig, zo niet nog mooier dan de bankstellen en de loungesets voor binnen. Tel daarbij op dat je bij veel huishoudens niet meer een eenvoudige barbecue ziet, maar een complete buitenkeuken en je zult begrijpen waarom het buiten zo goed toeven is.
Je bent natuurlijk wel min of meer afhankelijk van het weer in Nederland, maar gelukkig zien we ook steeds vaker dat onze klanten een tuinhuisje of een overkapping hebben gemaakt en daar heerlijk kunnen zitten- in principe kan dit dus het hele jaar door. Wil je weten hoe je jouw interieur dan kunt laten samensmelten met jouw tuin? Lees dan verder.

Waarom binnen- en buiten wonen met elkaar verbinden?

Als je jouw interieur binnen met de outdoor meubelen verbindt, dan krijg je een gevoel van eenheid en samenhang in je huis. Zeker als je bijvoorbeeld grote openslaande tuindeuren hebt of ramen. De overgang verloopt dan natuurlijk en soepel en optisch vergroot je zo ook de leefruimte.

Kies tuinmeubelen die praktisch en mooi tegelijk zijn

Begin met het selecteren van tuinmeubelen die niet alleen weerbestendig zijn, maar ook passen bij de stijl en het comfort van je interieur binnen. Denk aan stukken gemaakt van duurzame materialen zoals teakhout, aluminium of weerbestendige stoffen.

Stem kleuren en materialen op elkaar af

Als je één geheel wilt, dan is het van belang dat je de kleuren en de stijlen op elkaar afstemt. Je zou kunnen kiezen voor een rustige kleur loungeset, maar bijvoorbeeld de kleuren van het interieur binnen terug kunnen laten komen in de kussens en de accessoires. Ook de materialen spelen hierin een belangrijke rol. 

Kies voor multifunctionele loungesets en tuintafels

Een goede en praktische manier om het maximale plezier uit jouw outdoor tuinset te halen is door te kiezen voor bijvoorbeeld een loungeset van stof die ook binnen te gebruiken is. Of een boomstamtafel die ook in jouw eetkamer niet zal misstaan. Zo kun je bijvoorbeeld in de wintermaanden jouw interieur binnen een upgrade geven zonder dat je opnieuw meubilair hoeft aan te schaffen.

De mooiste tuinmeubelen koop je bij Mokana Meubelen

Als er één plek is die binnen- en buiten interieur met elkaar verbindt, dan is het Mokana Meubelen in Enschede wel. Bij Mokana vind je naast een unieke collectie indoor zitmeubelen een indrukwekkend aanbod aan outdoor tuinmeubelen, zoals luxe loungesets, loungestoelen en tuintafels. Kijk op de website van Mokana en laat je verrassen door hun unieke aanbod en kies jouw favoriete outdoor meubelset uit. Liever persoonlijk langskomen? Geen probleem. Aan de Hogelandsingel 49 in Enschede staan onze woonadviseurs voor je klaar met altijd een eerlijk en vakkundig advies.