5 leuke activiteiten in je eigen tuin

De mooiste momenten, die beleef je zelfs in je eigen achtertuin. Geen inspiratie? Hieronder alvast leuke 5 ideeën!

De zomer is aangebroken. Tijd om te genieten van quality time met je gezin, vrienden of gewoon in je eentje. Gun jezelf tijd om tot rust te komen en volop te genieten van alle momenten die je samen hebt. De mooiste momenten, die beleef je zelfs in je eigen achtertuin. Geen inspiratie? Hieronder alvast leuke 5 ideeën!

1. Apero time

Waarom lang zoeken naar een originele activiteit als je het gewoon simpel kan houden? Haal wat lekkere hapjes in huis, je favoriete drankje en geniet samen tot in de late uurtjes van de gezonde buitenlucht.

Onder de B300 is het zalig vertoeven voor een lekkere apero

2. Een verkoelende duik in het zwembad

Hittegolf in het land? Neem dan een duik in je verfrissende zwembad. Uren speelplezier met de kids gegarandeerd en je oververhitte lichaam krijgt ook wat verkoeling. Genoeg van de zon en het water? Dan kan je schaduw opzoeken onder een terrasoverkapping. Deze kan je installeren als poolhouse om onder te relaxen en eventueel materiaal op te bergen.

Neem een duik in het zwembad en kom heerlijk tot rust onder de B250 XL

3. Gezellig buiten dineren

Wie zomer zegt, zegt buiten dineren. Genieten van lekker eten en goed gezelschap, daar draait het allemaal om. Vertoef tot in de laten uurtjes buiten met gezellige sfeerverlichting en aangename terrasverwarming en je avond is geslaagd!

Dineren onder de B200 kan tot in de late zomer

Geïnspireerd? Neem dan zeker een kijkje op onze website en ontdek alle mogelijkheden!