string(3) "tgi"

Eufy Video Doorbell Dual

Eufy Video Doorbell: de eerste deurbel met twee camera’s. Naast de 2K-camera voor een volledig beeld van de bezoeker, heeft de deurbel ook een tweede 1080p-camera die naar beneden is gericht om geleverde pakketten in de gaten te houden.

Getest door:

Even voorstellen...

Een nieuwe Doorbell met twee camera's, dat lijkt heel handig, vooral als je regelmatig pakketjes ontvangt. Erg fijn om eens te zien of het ook zo werkt en vooral dat het op een accu werkt spreekt me aan. Ik heb meerdere spullen van Eufy, waar ik zeer tevreden over ben, hoop dat dit in de lijst met positieve ervaringen gaat passen (tip van de sluier: ja, dat doet de Doorbell).

De installatie

Als je de gebruiksaanwijzing met de stappen voor de installatie volgt is het een fluitje van een cent, zo gemakkelijk gaat het. En ook direct verbinding, dus niet eerst enkele keren proberen, maar meteen door naar de volgende stap. Zeer prettig en gemakkelijk voor iedereen te doen zo. Bovendien erg fijn dat deze Doorbell op een accu werkt, zodat je niet het aansluiten op een bestaande bedrading hoeft te doen (kan wat gedoe zijn namelijk).

De verbinding

Er is een zeer goede en constante verbinding. Doorbell is niet één keer uitgevallen of had geen verbinding.

Beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit is erg goed, van beide camera's. Zeer gedetailleerd en in de avond en nacht is er een zeer duidelijk zwart-wit beeld.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is goed, de persoon die aanbelt is duidelijk verstaanbaar en je bent zelf, als je op je telefoon opneemt, ook duidelijk verstaanbaar. Wel zit er een lichte vertraging in, maar dat is niet hinderlijk.

Mooi vormgegeven

Prachtig mooie Doorbell, hoge kwaliteit van de behuizing en wat erin zit. Mooi vormgegeven, ziet er erg goed uit bij je voordeur (of waar je de Doorbell ook ophangt).

Conclusie

Zeer tevreden over deze nieuwe Eufy video Doorbell dual! Voldoet aan alles waar een goede videodeurbel in mijn ogen aan moet voldoen. Wel wat prijziger dan een eenvoudiger model van Eufy, maar door de twee camera's, goede kwaliteit van het beeld en overall werking zeer de moeite waard.

.....
Reacties