string(3) "tgi"

Big Hug USB Stoov warmtedeken

Draadloos infrarood warmtedeken met twee verwarmingselementen voor rug- en zitverwarming. Uren warmte dankzij de krachtige ingebouwde batterij. Dit elektrische verwarmingsdeken verandert elke stoel in een warmtesensatie.

Getest door:

Even voorstellen...

Hai, ik ben Jeroen en ik ga samen met mijn vrouw en 2 katten de Big Hug deken van Stoov testen. Er zijn genoeg koukleumen in huis ondanks onze prima verwarming, dus ik ben heel benieuwd of deze mooie deken het gebrek aan warmte in huis kan oplossen.

Makkelijk in gebruik

De Stoov is heel gemakkelijk in gebruik. Tenminste, als je erachter bent hoe alles werkt, want de gebruiksaanwijzing is niet zo gemakkelijk. Een wat duidelijker plaatje of een instructievideo had hier wel geholpen. Maar uiteindelijk lukte het toch om de accu aan te sluiten en in het goed verstopte opbergvakje te stoppen. Als alles op z'n plek zit is het gebruik heel simpel: je legt hem neer, kiest een warmtestand en gaat er heerlijk op zitten of liggen.

Heerlijk warm

De Stoov is gemaakt om je warm te houden. En dat is precies wat ie doet. De warmte had wel iets beter verdeeld kunnen worden, nu krijg je warme billen (best lekker) en midden op de rug (ook niet verkeerd) zit een tweede warmtebron. Ze reageren allebei op lichaamswarmte. Een extra warmtepunt bij de schouders en nek had de Stoov helemaal perfect gemaakt, maar ondanks dat werkt de Stoov verder helemaal prima.

Vele plekken getest

We hebben de Stoov op allerlei plekken getest. Op de bank, stoel, in de auto (upgrade naar auto met stoelverwarming!), zelfs in bed. Op alle plekken was de deken supercomfortabel en - niet onbelangrijk - heerlijk warm. Dankzij de drie warmtestanden kun je kiezen uit een fijne warme gloed tot een standje tosti, voor ieder wat wils. Ik zelf heb het altijd heet, maar vond even opwarmen met de Stoov ook heerlijk.

Aandachtpunt: accu

Alles ziet er top uit. Zelfs de verpakking. Het product is echt met liefde gemaakt en alles voelt lekker stevig. Geen acculader die stuk gaat als je er al naar kijkt, geen goedkope aansluiting van de adapter, alles voelt goed en ziet er mooi uit. Het enige echte minpunt is de accu. Die gaat vrij snel leeg en de laadtijd is lang. Als je er twee uur op zit moet je daarna minstens drie uur opladen. Met een grotere accu zou de Stoov helemaal perfect zijn.

Apart te reinigen

We hebben nog geen onderhoud hoeven doen, maar het ziet er in ieder geval vrij simpel uit. De deken is van stof en apart te reinigen, dus volgens mij is onderhoud heel eenvoudig.

Conclusie

De Stoov is een fijn en leuk ding. Hij ziet er mooi uit, wordt lekker warm en we moesten af en toe echt even afstemmen wie er nou op mocht zitten. Dat is altijd een goed teken. De katten hebben er nog niet eens op gelegen! De lange laadtijd is voor een apparaat van deze prijs wel een punt wat echt beter moet, maar verder is het echt een warme aanrader!

.....
Reacties