Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Verlichting trends 2024 van TMC Wonen

Wil je meer licht en gezelligheid in de woonkamer of slaapkamer? Wij vertellen jouw de verlichting trends van 2024.

Lampen zorgen voor licht, sfeer en gezelligheid in een kamer. Verlichting is er dan ook in iedere vorm of maat, zodat het bij iedere woonstijl is toe te passen. Lees snel verder voor de verlichting trends van 2024.

In 2024 herkennen we vijf verlichting trends:
Vloerlampen
Vloerlampen zijn erg populair aan het worden. Ze geven veel contrast tussen licht en donker waardoor dit zorgt voor meer sfeer en gezelligheid. Een vloerlamp die aan meerdere kanten licht geeft vervuld gelijk veel belangrijke functies met maar één lamp.

Messing lampen
Messing lampen hebben een warme en luxe uitstraling. Door de gouden kleur van de lamp past dit perfect bij een donkere muur. Zo creëer je een echte aandachtstrekker in je woning.

Gekleurd glas
In 2024 zien we de trend van gekleurd glas terug komen. Het glas heeft dan bijvoorbeeld kleuren zoals rood, groen en rookglas. Zo kan je de lamp geheel laten aansluiten op jouw interieurstijl. Bij TMC kan je zelf de lampen geheel naar wens samenstellen.

Opvallende eettafellampen
De trend die we vaak zien terugkomen is dat alles zo groot mogelijk moet. Deze trend word ook meegenomen in de eettafellampen. Als een eettafellamp groot is zal dit ook extra aandacht vestigen op de eettafel. Speel dan ook met de dynamiek van de lampen door de lichtpunten aan te passen en verschillende vormen te gebruiken.

Een focus op een wandverlichting
Wandverlichting zorgen in een kamer voor sfeer en indirecte verlichting. Ook laten ze kleine kamers groter lijken, zeker bij gebruik van uplight. Wandverlichting kan ook dienen als een kunstwerk aan de muur.

Lichtplan
Bij de Lichtstudio van TMC is er een uitgebreid aanbod van verlichting. Onze adviseurs geven jouw een lichtplan op maat. Hierbij word gekeken naar jouw wens voor verlichting, waar de lichtpunten het beste kunnen komen en welke verlichting daar geschikt voor is.

Ben je enthousiast geworden over de verlichting trends en wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de verlichting trends van 2024 op onze website.