Foto: Gira-tastsensor

Smart Home bediening op hoog niveau

In een Smart Home wordt de bediening van je elektra, alarm, verwarming, verlichting en zonwering geregeld via een systeem.

14 Augustus 2023

Gira biedt hiervoor diverse systemen en om de bediening zo mooi en gemakkelijk mogelijk te maken lanceert Gira de tastsensor 4 System 55.

 

Deze tastsensor is leverbaar in een uitvoering die past bij de afdekraamprogramma’s en -kleuren in het Gira System 55.

De intuïtieve bediening staat bij de tastsensor 4 voorop en wordt gekenmerkt door een hoogwaardig en modern design. De basis voor dit Smart Home systeem van Gira wordt gevormd door het KNX systeem. Dit systeem wordt bij nieuwbouw of renovatie geïnstalleerd in het huis. Bekabeld of via KNX-RF wordt het huis verbonden met de smarthome installatie. Het systeem wordt aangevuld met passende bedieningspanelen, schakelaars en sensoren. Deze kunnen door kleur of design een echt statement maken.

Er zijn 8 kleurvarianten en hij past perfect in de zes schakelaarprogramma’s van Gira Standard 55, E2, E3, Event, Esprit en Gira Studio.

De Gira tastsensor 4 System 55 voldoet aan alle kwaliteitseisen en is in de uitvoeringen met twee, vier of zes vrij programmeerbare toetsen verkrijgbaar. Het systeem kan handmatig of met een telefoon of tablet worden bediend. Gira stelt twee varianten beschikbaar – een Basis- en een Komfort-variant, die de elektrotechnisch installateur kan aanbieden, steeds afgestemd op de gewenste functies en het budget.

Er zijn mogelijkheden voor individuele labels. De tastsensor is zowel zonder opschrift verkrijgbaar als met een hoogwaardig gelaserd opschrift of tekstlabel. 

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment kunt zien en Gira Smart Home kunt ervaren.


Meer informatie: www.gira.nl 

Meer van Gira Nederland B.V.
Reacties