Foto: Busch-Jaeger_Busch-RoomTouch_4_Keyvisual_schwarzL

De nieuwe multifunctionele touchsensor Busch-RoomTouch® 4

bediening net zo gemakkelijk als op een smartphone of tablet.

05 Oktober 2023

De nieuwe multifunctionele touchsensor Busch-RoomTouch® 4" overtuigt met zijn design, functieaanbod en gebruiksvriendelijke bediening net zo gemakkelijk als op een smartphone of tablet.

De Busch-RoomTouch® 4" is een capacitief IPS-display met een glazen oppervlak voor slimme bediening binnen hoogwaardige woongebouwen, vergaderzalen, kantoren en openbare gebouwen of hotels. Het multifunctionele display voldoet aan alle eisen voor een modern vormgegeven apparaat, premium kwaliteit en materiaal in een vlak design. Het innovatieve 4" display kan worden gebruikt in combinatie met Busch-free@home® en voor KNX-installaties.

De multisensor wordt niet alleen gebruikt om bijvoorbeeld de verlichting en jaloezieën te regelen, maar heeft ook een ruimtetemperatuurregeling (verwarmen/koelen). Deze functies worden weergegeven op tot wel twaalf bedieningspagina's. Het apparaat heeft daarnaast een nabijheids- en helderheidssensor en een dag-/nachtmodus. Voor KNX-toepassingen omvat dit ook scène-bedieningselementen, weektimers, meldingen en logische functies, die via het System Access Point in Busch-free@home® zijn opgenomen. Tijdens de bediening wordt er tastbare feedback in de vorm van trillingen gegeven.

Snelle installatie in standaard inbouwdozen
Busch-RoomTouch® 4" is verkrijgbaar in de kleurvarianten wit en zwart. Het hoogwaardige IPS-display kan gemakkelijk worden afgelezen vanuit verschillende kijkhoeken. Dit maakt ook installatie op schakelaarhoogte mogelijk. Het multi-talent biedt maximale functionaliteit in slechts één standaard inbouwdoos en kan daarom snel en zonder speciale accessoires worden geïnstalleerd.

Als extra voeding wordt een 24VDC-voeding gebruikt waarvoor het geel/witte aderpaar in de buskabel kan worden gebruikt. In Busch-free@home® wordt het display in werking gesteld via de configuratie-interface van het System Access Point. De ingebruikname in de ETS (KNX) wordt uitgevoerd via de DCA (Device Commissioning Application). 

De menunavigatie wordt weergegeven zoals in de Busch-free@home® app en bediening geschiedt door middel van een capacitief glasoppervlak, zoals bij het nieuwe Busch-Trevion display 2.4". 

Het Busch-RoomTouch® 5" bedieningspaneel behoort ook tot de Busch-RoomTouch® productserie. Het display, dat in liggend of staand formaat kan worden gemonteerd, is een waardig alternatief met intuïtieve gebruikersinterface. Met bewegingen die bekend zijn van mobiele telefoons en tablets, zoals tikken, vegen en scrollen, kunnen bijna alle Smart Home-functies worden uitgevoerd.

Meer informatie: www.busch-jaeger.nl

Reacties